Tuğrul teessüf ederim ben sana böyle birşey dedimmi hep yanında değilmiyim :cry:
:::::
Yazdırılabilir Görünüm
İzmirli Kardeşlerimiz Aramıza tekrar hoşgeldiniz.İnşallah birlikte uzun yıllar sürer , hayatın tadını ve özgürlüğü birlikte paylaşırız. Dostluğumuz daim ; yolun ve farın hep açık olsun. Kardeşlerimizin yelekleri sırtında
paralansın.
Arkadaşlar öncelikle bir konuya açıklık getirelim. Konunun geçmişini bilmeyen bir çok arkadaş var. Ben İzmir'de yaklaşık 11 aydır çalışıyorum. Ege bölgesinin bir çok yerine tek başıma gittim ve bu olaydan sıkılmıştım.
İstanbul'da herkes buluşurken ben münferit takılıyordum. Sonradan geçmişte açılan konulara bakınca İzmir teşkilatı kurulabilir düşüncesiyle Celil abiyi aradım. Uzun konuşmalarımızın sonucunda "Bak Tuğrul iyi düşün, bu işler öyle kolay değil. Biz yıllardır içerisindeyiz, başarısız olursan iyice soğursun bu işlerden. Emin misin?" diye sorduğunda "Abi şansımı denemek istiyorum bana yol gösterip, destek olur musun?" dediğimde tüm imkanlarıyla birlikte tecrübelerini benle paylaştı.
Bir yandan da Alper abiden aynı şekilde destek ve tecrübe edinmeye çalışıyordum. İşin şakası bir yana; bu işi ben hiç bir şekilde tek başıma yapmadım. Desteği olan öncelikle Celil abi, Alper abiye teşekkür ediyorum. Tabi İzmir üyelerinin her birine de aynı şekilde.
Celil abi seni seviyoruz:Rockn Roll::Rockn Roll::::::
Tuğrulun dediği gibi işin başında oturduk konuştuk bu iş çok büyük emek ve fadakarlık ister dedim tuğrul'da tereddütsüz ben bu işi başarıcam dedi ve bizde hepbirlikte bu işe girişdik iyikide girişmişiz tuğrul ve desteğini esirgemeyen izmir ekibiyle bu işi hepbirlikte başardık biz uzakta olsakta herzaman elimiz üzerinizde her zaman yanınızda olucaz elimizden gelen her desteği vericez
Bilğimizi .Tecrübemizi paylaşarak yardımlaşarak büyüyüp Hepimiz tek yürek hepbirlikte yol alıcaz 8)
http://youtu.be/_lRAQJF5GyU çekmiş olduğum videolardan kısa bir fragman. Videoları hazırlayabilirsem YouTube eklerim :)
Sent from my iPhone using Tapatalk