ARKADAŞLAR sondurumu bildirin duruma göre hareket ederiz
Yazdırılabilir Görünüm
ARKADAŞLAR sondurumu bildirin duruma göre hareket ederiz
İllkkeerrr... Alpperrrr....Avrupa fatihleri nerdesiniz yaww.... sesiniz soluğunuz kesildi.... :scared:
la sizden bi halt olmaz (nasıl ama dizi flim artisti gibi konuştum)
hava açık güneşli olursa yeşilköydeyiz
agresusun dediği gibi ben sadece ben anadoludan gelecek yiğitleri saat 12,30 ile 13,00 arası köprü çıkışı sarıyer ve beşiktaşı bağlayan yolun altında e5 te beklerim gelen olmazsa takılırım kafama göre
la buda çok sert oldu galiba( heh heh heeeeee beklerim hepinizi gelinnn gelinnnn)
Anlaşıldı Gomtanım.. Ben ve diğer "Yağmur Bulut Güsseldir, Bişi Yapmaz" tayfasıda her koşulda Yeşilköydeyiz... :D
ama malum ben biraz geç kalablirim.. Selçuğa akü dakcaz ya... :mrgreen:
AGRESUSUM goçum gıymatlım nasıl makinanı seviyonmu bak ben artık sevmeyi geç önce okuyom nasıl annarsan anla sonrada üflüyom yine yakmasın diye ya bak benim son numara bu abi dalgıçmı diyo ben ne deyim şimdi
:love: seviyom... öpüyom ... dertleşiyom... kavga bile ettiğimiz oluyo, ama çabucak barışıyoz da... Motorumlan arama girmeyin.. bis böölee mutluyusss.... :mrgreen:
:? Yaw Gomtanım, Yaşar abim, Pek Fonksiyonlum... onu bunu bırakta havaya bak... bu hava yarın da böööleee günnük güneşlik olmaz mı de bana... bu havada acaba herkesleri ikna etsekte maşukiyeye mi gitsek... bol temiz hava, güneş, yaşam sevinci falan mı depolansak oralarda... tabiii maşukiye için biraz daha erken kalkılıp erken buluşulması gerekmekte ki "ERKEN KALKAN YOL ALIR" özdeğişimizi de yad etmiş olabilelim... Ewet saygıdeeer kişilik , Büyüğümüz, Ve liderimiz olarak sözü ve kararı size bırakıyorum...
ARZ EDERİM! :scared:
ya iyide hava bugün öğleden sonra açtı yarında öyle olursa diye öğlen yazdım sabah bozuk olur bekleriz öğlene doğru açıldımı fırlarız tamam
Eyvallah.. ben bu gece internete giremeyebilirim... yarın selçuk üstünden haberleşiriz isterseniz.. Hatta benim cep nası olsa fan klüpte var... gece internette olursam sorun diil ama bi değişiklik olursa çepten ulaşırsanız sevinirim... :cheesy:
tüüüüü.. ben bu samsunlu motorcuların.... :twisted:
Amman diyim. Ucu bana da dokunuyoAlıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı