incicim valla motorlu olanlarını çok aradık ama bulamadık şimdilik idare et bulucaz elbet 8)Alıntı:
inci Nickli Üyeden Alıntı
Yazdırılabilir Görünüm
incicim valla motorlu olanlarını çok aradık ama bulamadık şimdilik idare et bulucaz elbet 8)Alıntı:
inci Nickli Üyeden Alıntı
kız first lady 8) dün AKTİF ÜYE yapmıştı adminim beni noli yaff gene yıldıs yıldıssss yapmış :idea: ....kazanılan haklar geri alınmaz yahuuuuu :?: ...ahanda gülücüklerimiz de gidiyo yavaş yavaş şşşşş admin onlarla beraber kalsın bizim eski gülücükler şşşşşş :(Alıntı:
gidikurt Nickli Üyeden Alıntı
ELEŞTİRİLERİNİZİ BİZE MEMENUNİYETLERİNİZİ DOSTLARINIZA BİLDİRİNİSS LÜTFEENNN.....
ulaaa..... :cry: ben beceremiyom bu işi yaa inci örtmenim..... :? şimdi aslında eli soplaı birisi lazım buraya.... :?: :lol: :mrgreen: :cheesy:
olcek olcek bunnar ısınma turları hehehehzuhazuhazuha nihahh...sana da veririk bir sopa (senin hatunda vardır bol miktarda :mrgreen: )kasıp kavurursun ortalığıAlıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
yok yavvv.. benim tarzım o diil örtmeniim... ben kimsenin kalbini kıramamki.... :(
okan oyada üye olsun modlady diye benide fırstlady yapın bakiiim çalışın biraz kolay gelsin size [smilie=redcolorz3_pdt_12.gif]
Aman be okannnn ben de sana kalp kırmı diyom sanki....:)şurda iki lafın belini kıralım dedik ti...:)Alıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
bis sermayeyi kediye yükledik falla firstleydi hanımefendi.....bu ne işmiş yaa...göslerim kamaşmaya başladı. :? :? :? :? baktıım heryeri regal raptor net görüyom... :mrgreen:
Zamanla alışıcan adminimin neler çektiğini anlıyon dimi artık sen daha çooook başındasın :)
vışşşşşş.. ben sıkıya gelemem yaaaff.. :? valla motörünle bilem gesemedim bu gün.... :evil: