uyu la uğurcuk.. temisliie başlııcam...alla allaa....bissürü iş var daha yavv .. masaların tosları alınacak.... :lol:
Yazdırılabilir Görünüm
uyu la uğurcuk.. temisliie başlııcam...alla allaa....bissürü iş var daha yavv .. masaların tosları alınacak.... :lol:
Wallahi sizi korkutmak gibi olmasın ama bende eskiden sizler gibi normal bir insandım ama ne zaman başka sitelerde moderatör , süper moderatör gibi görevler yaptım . delirdim. ortalıkta başı boş keçi görürseniz onlar benim kaçan keçiler. şasırmayın sakın
Anlaşılan bizleri kör etmek gibi bir yöntem izlerken adminimiz sizi delirtme yolunu seçmiş. belkide delirtip , sizi hastaneye yatırıp motorunuza konmak,satıp o sarı scooter'a yedek parça ve aksesuar almak gibi bir planı olabilir.
bakın arada dönmek yok diyede hazır vermiş gazı. :) :)
;Alıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
ne uyuması be abi burası tatil mekanı simdi bara gidip iki bira parlatacam :D
olm bisss zatii normal diilisski... bişi olmass biseeee... hele okanım hepten kaçık....Alıntı:
Deli çerkes Nickli Üyeden Alıntı
öhö öhömm.. bu son uyarıdır... uyuyun laaaaaaaa......... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
imza:MOTERATÖR....... :duvar:
yaaa yaşasın yaaa sitenin neşesi yerine geldi yaw herkeşler şakır şakır yazıoo başlıklara yetişemioom yaw ne güzel :D
okan abi gece bekcisi değil mod oldun :D
taam matadorum gardaşım... çıkıyosss... gidiyossss....yatıyossss...
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Alıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
moderatör dediğiniz işte böyle olur. yaz mesajı anında al cevabı.aslında burayı post ile şişireceğimize chat odasında devam etsek ?
ne güssel olur... adminim bunada bi çare bulur... sen merek etme...