Furkan kardeşim çok geçmiş olsun allah beterinden korusun
Sağolasın Birkan abi.Aminn.
07.January.2016
Cressida
Alıntı:
umut. Nickli Üyeden Alıntı
Kardeşim geçmiş olsun motor halledilir sorun etme kendine önemli olan sana bişey olmaması.
Aynen öyle.umarım tekrarlanmaz.
07.January.2016
Cressida
Alıntı:
ckaraca Nickli Üyeden Alıntı
Geçmiş olsun.
Sağolasın.
07.January.2016
Cressida
Alıntı:
nickziki Nickli Üyeden Alıntı
Çok geçmiş olsun Furkan. Motor toplanır. Kafayı dağıtmadıysan sorun yok. Belli ki ciddi bir kazaymış.
Yapabileceğimiz birşey varsa haber ver bize.
Sağol Murat abi.Motoru bi şekilde halledicez artık.Kafamıza da zarar gelmedi çok şükür.
07.January.2016
Cressida
Alıntı:
Barisinal Nickli Üyeden Alıntı
Geçmiş olsun kardesim. Allah korumus cok sükür
Teşekkürler Barış abi.
07.January.2016
Cressida
Alıntı:
Ömer Nickli Üyeden Alıntı
Geçmiş olsun
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sağol Ömer abi..
07.January.2016
Cressida
Alıntı:
hakanbuke Nickli Üyeden Alıntı
Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun. Değil 10 dakikalık yol, 10 metre gideceksek bile korumaları takmak gerekiyor görüldüğü kadarıyla.
Sağol Hakan abi.Dediğin gibi yaşanmış onaylanmıştır :)
07.January.2016
Cressida
Alıntı:
2_rock Nickli Üyeden Alıntı
Furkan .geçmiş olsun Allah beterinden korusun.iyi sana bisi olmamış şükür et . Ama kaçan kişiyi herturlu mobs kameralarının bulursun en azından plakasını.motorun içinde çok üzüldüm. Ama cana geleceğine mala gelsin umarım tez zamanda herşeyi çözersin ve halledersin. Yardım edebileceğim birşey varsa seve seve
Sağolasın abi.Kaçan kişiyi buladık,polis de uğraşmadı açıkcası.motoru da düzeltiriz bi şekilde.Umarım yardım isteyecek derecede bir şey yaşamam abi :)
07.January.2016
Cressida
Alıntı:
efe Nickli Üyeden Alıntı
çok geçmiş olsun kardeş allah başka kaza bela vermesin
Kazadan sonra öylece bırakıp giden insanlıktan nasibini almamış yaratıklar içinde hep söylemişimdir yine söyleyim hatta trafikteki bütün sürücüler yayalar hiç farketmiyor herkes için söyleyebilirim
inşallah hep kendisi gibi insanlarla karşılaşsınlar
Sağolasın Timur abi.Aynısını ben de söyledim kazanın ardından.