Uğur abi birisi benden mi bahsetti tercüme organizasyon falan
Yazdırılabilir Görünüm
Evet Güzel bir organizasyon olur seve seve katılırız raptorriders ailesi gücünü hep birlikte görmüş olur... her gelen yanında birileri bir kaç hatta birsürü motorla gelir toplu bir etkinlik yapılır 2016 ya damga vuracak bir organizasyon bekliyoruz.bizde elimizden gelen ve gereken ne ise elimizi motorların altına koyarız ;)
Şahsım adına. Neden olmasın kardeşim sen ben herkesin elini taşın altına sokması lazım. Baxı konularda durumlarda başkanlarımızda yol göstererek elbirliğiyle ortamı inşaa etmemiz gerek. Hayaller güzel gerçekler zahmetlidir. Bu zahmete katlanıp rahata erecek yine bizleriz. İnşallah güzel olucak güzell 8)8)8):)
Çoğunluğu sağlamak ve güzel bir havaya denk gelerek eğlenceli zaman yaza denk gelir bence tabiki bunun için mekan faktörü çok önemli. Bence bütün herkesin bu organizasyona ihtiyacı var hemde biraz dinlenmeye hep beraber. Düşünsenize bi bütün forumdan yazan herkes birarada uffffff süper olur ne muhabbet döner yaa
Yegane amaçta bu zaten. Sana bi konuda yazmıştım hatırladınmı. Bırakılacak izler çok önemli. Çünkü bizlerden başka çok kişi forumu takip ediyo. Bi çok kişiye motorsikleti sevdiren choopper duygusu aşılayan bi elektriğe sahip burası. Böyle bi etkinliğin ufak çaplı dahi olsa amaç biarada olmak. Bırakacağı izlenimse süper olacağına inanıyorum. Dilerim kısa sürede zemini hazırlar temeli atarız. Ortak ve iyi düşünmek gerekli. Hedef iyi belirlenmeli.
Katılıyorum şeylerden bir fikir alındıktan sonra yönetim buna net bir cevap verecektir bekleyelim ve görelim ama güzel birşey olacak şimdiden bunun işaretlerini verdi bu Konu başlığı
Organizasyonun yazın yapılması daha uygun gerekirse kuruluş tarihimizi yaza kaydırırız ha ha :)
Daha önce tüm illerin ortası eskişehir moto festivalde 50 makina toplanmıştık yine orta şehirdeki bir festivalde toplanabiliriz veya farklı şekilde her şehir aynı tarihte kendi bölgesinde toplanır veya büyük şehirlerin çevresindeki iller büyük şehirlerde toplanabilir veya diğer alternatifler fikirler gelsin bakalım 8)
Ama onuncu yıla özel rozet yada patch güzel gelio kulağa patch daha uygun fiyatlı olur hemde kaybolup düşmez. Rozetler genelde kopuyor yada düşüyor. Patch büyüklüğü ısimlik kadar yada logo kadar olması en idealdir büyük patch güzel durmuyor ki bizzat şahit oldum