Katılan ve desteğini esirgemeyen bütün kardeşlerime helal olsun .inşallah eğitici ve öğretici olmuştur. Fotolarda bomba bu arada
Yazdırılabilir Görünüm
Katılan ve desteğini esirgemeyen bütün kardeşlerime helal olsun .inşallah eğitici ve öğretici olmuştur. Fotolarda bomba bu arada
Tuğrul başkan rozetlerin çok güzelmiş : )
Biri rozet mi dedi??? Ben çıkardım rozetlerimi kesin ve net bir şekilde aynı şekilde hatuna verdim üzülerek ama yapacak bir şey yok. Hatun vallahi havada kaptı acaba şuradaki sağa mi yoksa sola mi taksam buhabbetleri başladı))))
Burası rozet konusu değil ama lafı geçmişken sorayım dedim. Kulüp için gerçekten önemli bir iş yapan birisine rozet gibi birşey versek mi Celil abi? Yaptığı hizmete, fedakârlığa göre bir rozet şekli belirleriz. Seninle başlarız mesela. Bu topluluk için verdiğin emek azımsanacak değil. Birçok kişiye hergün sabırla bıkmadan yardım ediyorsun abi :)
Çok eğlenceli ve eğitici bir etkinlikti. Bu etkinlige katılmamızı saglayan izmir il sorumlumuza çok teşelür ediyorum. Fazlasıyla sürüşümü etkiledi Bu eğitim.
Çok bilgilendirici ve eğlenceli bir eğitimdi. Ben ilerleyen vadede pratik eğitimi de almayı düşünüyorum.
Bu arada fotoğraflardaki benim ve Barış'ın gün teyzesi halimiz ne olacak? :cheesy: