Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: 2_rock Nickli Üyeden Alıntı Tamam hemde seni ustayla tanıştırayım. Ordanda gezeriz biraz 8) aynen bi turlarız egzozunun sesi kulaklarımızın pasını bi silsin
Alıntı: ereneren Nickli Üyeden Alıntı aynen bi turlarız egzozunun sesi kulaklarımızın pasını bi silsin Üzülürsün sonra ama bak diyim :cheesy:
Alıntı: 2_rock Nickli Üyeden Alıntı Üzülürsün sonra ama bak diyim :cheesy: hahaha egzozları söker atarım yolda bendende ses cıksın diye :cheesy:
Alıntı: ereneren Nickli Üyeden Alıntı hahaha egzozları söker atarım yolda bendende ses cıksın diye :cheesy: Sen egzoz süz sesini bi duy o zamn anlarsın ne demek istediğimi ama gezerken . Park halinde değil
Alıntı: 2_rock Nickli Üyeden Alıntı Sen egzoz süz sesini bi duy o zamn anlarsın ne demek istediğimi ama gezerken . Park halinde değil o halini duydum ya gürül gürül harika bi ses :) neyse bakalım senin motorda bi sese bende ona göre bi egzoz bişey hallederim :cheesy:
Alıntı: ereneren Nickli Üyeden Alıntı o halini duydum ya gürül gürül harika bi ses :) neyse bakalım senin motorda bi sese bende ona göre bi egzoz bişey hallederim :cheesy: Ben o zaman egzozları söküp geliyim ):cheesy:
Alıntı: 2_rock Nickli Üyeden Alıntı Ben o zaman egzozları söküp geliyim ):cheesy: :cheesy::cheesy::cheesy:8)
5 kişi kemik kadro yolundayız. Bu arada bir arkadaş sonraki buluşmaya gelecek tanısıp aşıların chooper aşkını birde spyder aldık mı tamamdır.
Alıntı: 2_rock Nickli Üyeden Alıntı 5 kişi kemik kadro yolundayız. Bu arada bir arkadaş sonraki buluşmaya gelecek tanısıp aşıların chooper aşkını birde spyder aldık mı tamamdır. gelsin tabi herkese kapımız açık :cheesy:
Alıntı: ereneren Nickli Üyeden Alıntı gelsin tabi herkese kapımız açık :cheesy: Bu hafta ankarada olursa ali abinin iş yerindeki arkadaş ta gelecek