Başın sağolsun kardeşim.
Motor işi bir şekilde halledilir, bana şunu öğrettiler içine sinmeyen, kendine yakın hissedemediğin makinayı asla alma... (Ben makinamı çok seviyorum) yakın zanda Bodrum a geleceğim yanına uğrarım, tanışırız.
Yazdırılabilir Görünüm
Başın sağolsun kardeşim.
Motor işi bir şekilde halledilir, bana şunu öğrettiler içine sinmeyen, kendine yakın hissedemediğin makinayı asla alma... (Ben makinamı çok seviyorum) yakın zanda Bodrum a geleceğim yanına uğrarım, tanışırız.
Başınız sağolsun. Bu gibi düzenbaz satıcılara dikkat etmek gerek ayar oldum ziyaretlerine gidip bir kaç parçasını mı değiştirsem😯
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Banada zaten arkadasin haberi yokmus gibi geldi ama genede sigorta firmasinda calisan bi arkadas bunun kontrolunu bilmemesi ilginc ama insanlik hali dedim bazen adimi sorsaniz dusunurum...
Bende buna guvenip ilker baskanin kontrolu sonrasinda adini koymak icin 200tl kaparo ile adini koyalim diye gonderdik...suan arkadas tellerimi acmasada ve forumdan biri oldugundan genede kotu dusunmuyorum !!!!!
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kotu niyet aramayim diyorum ama seytan aklima girmio deil....insanoglu sorunlar problemler cikabilir..ama zaman kazanma olayina girmeye basladi sanki...daha oncede bu durumlarda ne yapilmasi gerektigini bildigimden sakinligimi bozmuyorum. Ya pire icin yorgan yakicam gelicem antalyaya hem is hem tatil...yada yabanci sube ile cozdugum gibi can karademir denilen sahsin 10 subat 2016 saat 15:13 te yapilan banka isleminden yola cikarak dolandiricilik suclamasi yapicam. Yabancilar subesinin sevdigibi olay bu dolandirici tespiti. Can karademirden yola cikarak bulunacak..
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kardeşim inşallah Antalya teşkilatı bu işi en yakın zamanda çözecektir. Eğer ulaşamazsanız dediğin gibi yollara da başvurulabilir. En yakın zamanda bu kayın çözülmesi dileğiyle
yok abi cozulcek bi durum deil artik...bugun adi gecen arkadas beni aradi yazidigimi silmemi aksam baktiginda silinmis olmasi gerektigini soleyerek tehdit eder gibi konustu...benden kucuk olmasina ragmen kardes sil dinle beni kardes die soylemleri ile korkutmayami calisti anlayamadim...ilginctir arayan kisi motor sahibinin teli ile arayan parayi hesabina yatirdigimiz arkadas...ticaretle ugrasiomus dolandiricilikla adi lekelenmis...
tum bu olanlara ragmen genede ne bi kotu soz nede farkli bi uslupla konustum..herseye ragmen ornek olmam gerekir.
yanan kaparo olayida cok farkli..motordan vazgecilirse kaparo yanar tabi.26 yildir hizmet sektorundeyim satia pazarlama benim isim..ama sen bana opel gosterip anlasip kaparo alip bundan sonra tofas sahin satmaya calisirsan yanan kaparo olmaz..yanan curugun yaninda saglam domates olur...genede soledim ozaman arkadasina soyle motoru getirsin parasini vereyim gitsin motoru alayim genede...
bu arada Antalya ekibi ve basta ilker baskana tsk ederim...onlarda gruptan cikarmislar zaten bu kisiyi...
forumu okumayan konulara katilmayan arkadas adi gecince nail hemen aradi sasirdim..eminim bunuda okuyodur