eren hep bahane hep bahane bırak bu ayakları gel yanımıza .hatundan bu kadar korkuyorsan çözümü var onuda alıp gel :cheesy:
Yazdırılabilir Görünüm
Pazar günü gelir zaten sen pazartesi oradasın beraber gidersiniz sabahtan yani geç bu ayakları:p
:) merhaba arkadaşlar İstanbul'dan Ankara'ya yeni geldim ve bir türlü usta bulamadım. formu araştırıyorum ancak bir de sizden öneri alayım diye düşündüm. Önerebileceğiniz bir yer var mı? Eksikleri tamamlayıp işten fırsat buldukça aranıza katılmayı isterim.
merhaba kardeşim hosgeldin nekadar ankarada kalcaksın usta konusunda ekipce gidebilceğimiz usta arıyoruz bizde erhanın usta olcak gibi o bende daha gitmedim bugün kırıkkalede olcam ben ama arkadaslar yazını görünce dönceklerdir sana aramızda görmekten mutluluk duyarız :)
Hoşbulduk :) Devlet başka bir yere atayana kadar buradayım şimdilik yani en az bir yılım var :) Bende aranızda olmaktan keyif alacağım :) Sanırım Ankara da usta problemi var gibi.. Eğer dediğiniz gibi toplanıp giderseniz, bende gelmek isterim. İstanbuldan döndükten sonra 1-2 ay yattı motor ve performansında önemli bir düşüş var, ön lastikte problem yaşıyorum :) arka stop yanmıyor (geçici çözüm buldum ama rahatsız edici) :) daha ufak defek şeyleri de var :) aklımda kaldı bunlar ama
Burak aramıza hoşgeldin. Ankarada süper bir ekibimiz var senide aramızda görmek isteriz .usta konusunda bir kaç ustamiz var hazırda sana yardımcı oluruz hertürlü ,sıkıntı yok. İnşallah buluşmalara katılırsan tanısıp detaylı bir şekilde konuşuruz. .forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle. :Rockn Roll: