-
Terörün, korku ve kaosu finanse ettiği bu tatsız günlerde günümüze gayet neşeli bir şekilde uyanmaya çalıştık. Sabah kahvaltımızı yaptıktan sonra Ay-Yıldızlı bayraklarımıza kuşanarak sürüşün başlayacağı meydana toplu sürüş şeklinde intikal ettik. Orada İzmir'in, Türkiye'nin ve Dünya'nın önde gelen kulüp üyeleriyle ve başkanları ile tanıştıktan sonra RaptorRiders İzmir olarak çaylarımızı yudumladık.
Polisten gerekli izinler zamanında hallolduğu için bazı ufak pürüzleri atlatıp sürüşümüzü başlattık. Renk, kulüp, ırk gözetmeksizin hepimiz Türkiye'miz için sürüşümüzü gerçekleştirdikten sonra Dünya'nın önde gelen kulüplerinden bir temsilci kısa bir konuşma gerçekleştirdikten sonra İstiklal Marşımızı söyleyerek meydandan uzaklaşmak üzere tekrar teker döndürdük.
Ardından biz sürüden ayrılarak Karşıyaka Sahil'e giderek kendi aramızda eğlendik. Şahsımca gayet keyifliydi. Yeni kardeşlerimizin aday üyeliklerini kutladık. Ardından evlerimize güvenli bir şekilde gitmek üzere dağıldık.
Burada herkesin dikkatini çekmek istediğim nokta tahminimce en az 300 motorun olduğu bu sürüşten sonra teşekkür etme amaçlı Dünya'nın önde gelen kulübünün İzmir Teşkilatına ait 6 üyesi teker teker ve sadece RaptorRiders ile tokalaşıp teşekkür ettikten sonra ne kadar da doğru bir iş yaptığımız ile ilgili kendi farkımızı ve farkındalığımızı oluşturmuş olduk. Aynı zamanda RaptorRiders İzmir Teşkilatı olarak dosta da, düşmana da gücümüzü kanıtlamış olduk. İçerde de, dışarda da!
Katılım gerçekleştiren tüm kardeşlerime canı gönülden teşekkür ederim.
Sevgiler.
tb
-
Harika bir gün ve harika bir deneyimdi benim için. Sizlerle sürmek çok güzel, bütün RR ailesine teşekkür ederim
-
Resimler de sizlerde harika 👍 çıkmışsınız arkadaşlar ellerinize sağlık
-
tebrikler Izmir. Fotolardan bu anlamli günde, takdire şahan guzel bir gun gecirdiğiniz belli.
-
İzmir tek telime ile mükemmel duruyorsunuz .böyle bir organizasyon da bulunmanız ve kulübümüzü orda temsil etmeniz çok güzel ve gururluyuz verici bir tablo aslında. Katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Burak cim seni ayakta ve ekibin arasında görmek beni gerçekten çok sevindirdi. Hepinizi çok seviyorum helal olsun adamsınız İzmir
-
Organizasyon gerçekten çok çok iyiydi 300den fazla makina, bitmek bilmeyen bi konvoy .. İnsanın tüyleri diken diken oluyor.. Umarım bidaha böyle bi sebepten toplanmayiz.. Fakat günün olayı ileri gelen klüp üyelerinin bitek gelip bizle vedalasmasi gerçekten günün olayıdır katılan herkese çok tesekkurler... Tekerinize taş değmesin kardeşlerim omuz omuza bi omur sürmek dileğiyle...
Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Çok anlamlı bu etkinlik ve güzel kareler için teşekkürler İzmir
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Güzel bir etkinlik bu anlamlı buluşma ve fotoğraflar için teşekkürler izmir :)
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Efsane keyif aldım, her ne kadar sebebi kötü olsada. ilk toplu sürüşümü gerçekleştirdim. Ayrıca aday üyeliğim onaylandı. İnsan daha ne ister :)
-
İzmir teşkilatında ki tüm arkadaşlarımı bu güzel organizasyonda bulundukları için tebrik ederim, çok güzel fotograflar ve güzel bir konvoy olmuş 8)