Arkadaşlar muhtrlem bir gezi olmuş resimlere iç çekerek baktım. Ankara her zamanki gibi süpersiniz. Allah muhabbetinizi mutluluğunuzu daim etsin :)
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yazdırılabilir Görünüm
Arkadaşlar muhtrlem bir gezi olmuş resimlere iç çekerek baktım. Ankara her zamanki gibi süpersiniz. Allah muhabbetinizi mutluluğunuzu daim etsin :)
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben resimlerde biraz az çıkmışım ama inşallah Eren yükleme yapar akşama daha devamı var ☺☺☺ süper bir gezi oldu hem çok güzel bir ortam ve yol vardı hemde süper bir hava hepsi bu güzel insanlarla birleşince unutulmayacak bir gün yaşadık herkese çok teşekkür ederim. İnşallah en yakın zamanda toplu halde başka bir organizasyon için sizlerle buluşmak istiyoruz
Güzel bir gün ve yol oldu, emeği geçen katılan, katılamayıp aklı gönlü bizle olan herkese teşekkürler. Sezon tam açıldığında daha güzel daha kalabalık gezilerimiz olur umarım, en kötü gezimiz bu olsun :cheesy:
Ben o ara ekipmanları geçiriyodum üzerime, muhabbette yoktum ama o "toplu sürüş yapmıyoruz" diyen arkadaşların bi tarafında patlasın demek istiyorum yine insanlığımdan diyemiyorum :sustum: Sanki 1000 km yol yapcaz toplu demişsiniz gibi ne alaka yani. Altı üstü şehiriçinde yapılacak küçük bi protesto, eylem sürüşü, o patlamalarda hepimizin canı yandı, hepimizin psikolojisi şaştı sonuçta
Güzel bir gün geçirmişsiniz RR Ankara... Allah muhabbetinizi daim etsin..
Güzel bir gezi olmuş arkadaşlar bende daha erken gelip katılmak isterdim fakat kısmet bugüne :-) sonunda Zonguldak -ankara hem iş hem ziyaret gezime başlıyorum :x Aldora kardeşim sonunda Ankara ya geliyorum 3-5 gün orda olabilirim... 1 saat sonra yola cıkacagım 8)8)
Anlaşılan güzel bir gün olmuş :) ELinize sağlık