BAHADIR çok teşekkür ederim kardeşim.8)
ALİM çok teşekkürler kardeşim, darısı sana 8) bir seferki toplantıda senide aramızda görmek isteriz... gel de bir tanışalim :)
OZAN teşekkür ederim kardeşim. 8)
Yazdırılabilir Görünüm
BAHADIR çok teşekkür ederim kardeşim.8)
ALİM çok teşekkürler kardeşim, darısı sana 8) bir seferki toplantıda senide aramızda görmek isteriz... gel de bir tanışalim :)
OZAN teşekkür ederim kardeşim. 8)
BİRKAN teşekkür ederim kardeşim 8)
ÇILGINNNNNN öncelikle sana çok teşekkür ederim.. Evet ilk günden beri yanınızdayım. Sana ilk telefon ettiğimde "Bende makina yok ama, madem konu ankara ve spyder :):), ben size sonuna kadar destek olacağım " demiştim. sizler (eren, mehmet) ilk günden buyana sonsuz desteklerinizle beni, hayallerime kavuşturdunuz. spyder derken daytonacı oldum :) biraz hedef şaşırttınız sanırım :):). gün ve gün büyümeye başladık, dahada büyüyecegimizi tahmin etmek zor değil, zaman oldu kan kaybettik, fakat yılmadınız, şimdide sizlerin sayesinde bir ailenin parçası haline geldim. Hayatımızın sorunlarını, üzüntülerini, karamsarlıklarını bir kenara bırakıp, ortak noktamız olan makinaların etrafında sizlerle zaman geçirmek benim için tarif edilemez bir mutluluk olduğunu bilmenizi isterim.
İnşallah dostluğumuz daim kalır, sizlerin yüzlerindeki mutluluk ve gülücük hiç eksik olmaması dileğiyle,,, herşey için teşekkürler. 8)
MUST teşekkür ederim yegenimmm, senin üyeliğinde hayırlı olsun, yeleğin sırtında eskisin,, yatarsan ön tarafı eskir, haberin olsun :)
İLKER teşekkür ederim kardeşim, tanışamadık,8) inşallah ankaraya geldiğinde tanışırız.
YETKİN teşekkür ederim kardeşim. 8)
YİGİT KAAN teşekkürler, darısı makina ile birlikte senin başına.8)
TUĞRUL teşekkür ederim 8)
ÖMER kardeşim teşekkür ederim.8)
ALPER teşekkür ederim.8)
Burak teşekkür ederim kardeşim8)
ARDA teşekkürler kardeşim8)
TURGAY teşekkürler kardeşim8)
CENK teşekkür ederim8)
Tebrik ederim.Hayırlı uğurlu olsun ..Sirtinizda eskisin..
Ali abi hayırlı olsun yeleğin sırtında eskisin birlikte nice kilometrelere :)
hayırlı olsun abi 8)