Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: denizintruder Nickli Üyeden Alıntı Merhaba Gökçe izmir'den aramıza hoş geldin. motor sevdası paylaştıkça güzel sizlere mutluluklar yollarda görüşmek üzere :) Hosbuldum görüşmek dilegiyle :)
Alıntı: ibrahimyılmaz Nickli Üyeden Alıntı Tekrar hoşgeldin ozaman..:) Casper_VIA_V9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Tekrardan teşekkür ettim :)
Alıntı: Rkeem Nickli Üyeden Alıntı RR ailesine hoşgeldin Gökçe Hoşbuldum :)
Alıntı: Dgsablk Nickli Üyeden Alıntı Hoşgeldiniz gökçe hanım :-) Hoşbuldum doğuş bey :)
Alıntı: Papyon Nickli Üyeden Alıntı Merhaba gökce RR ailesine hosgeldin umarim gonlundeki motora en yakin zamanda kavusursun :) SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Hosbuldum :) umarim en yakin zamanda kavuşurum :)
Alıntı: Oguz Nickli Üyeden Alıntı Aramıza hoşgeldin Gökçe. İnşallah sen de bi motor alır ve gazlamaya başlarsın :) Insallah en yakin zamanda :) hosbuldum :)
Alıntı: CaNeR Nickli Üyeden Alıntı Aramıza hoşgeldin umarım gönlündeki makineye bi an önce kavuşursun 8) Hosbulum umarim en yakin zamanda kavusurum :)
Alıntı: Kadir Yıldız Nickli Üyeden Alıntı Tekrar hoşgeldin Gökçe 😊 TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Tekrardan hoşbuldum :)
Alıntı: coni-blaze55 Nickli Üyeden Alıntı hayalinde ki motora kavuşman dileğiyle RR 'a hoşgeldin :) Umarim kavusurum en yakin zamanda hosbuldum :)