Buluşmaya katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yine çok keyifli ve güzel bir akşamdı.
Hilmet abi ve benim doğum günü süprimiz için ise ayrıca sağolun, iyiki varsınız RaptorRiders Ailem. Sizlerle beraber kazasız belasız nice kilometrelere.
Yazdırılabilir Görünüm
Buluşmaya katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yine çok keyifli ve güzel bir akşamdı.
Hilmet abi ve benim doğum günü süprimiz için ise ayrıca sağolun, iyiki varsınız RaptorRiders Ailem. Sizlerle beraber kazasız belasız nice kilometrelere.
Hikmet' im, Burakçım tekrar iyi ki doğdunuz, iyi ki varsınız :Rockn Roll:
Katılan herkese teşekkürler, masamız her geçen gün daha da kalabalıklaşıyor, daha da renkleniyor 8)
İzmir Ekip resimlerden toplantının çok keyifli güzel geçtiği belli çifte doğum günü pastaları yenmiş afiyet olsun muhabbetiniz bol olsun maşallah 8)
Ufuk resimler çok güzel emeğine sağlık 8)
Süpersiniz, kaçırdığıma üzüldüğüm bir buluşma olmuş 😔
Katılan, katılmak isteyip katılamayan, buradan görüp mesaj atan herkese çok çok teşekkürler. İyi ki varsınız, iyi ki bu ailenin bir parçasıyım.:Rockn Roll:
Ben gelemedim yaa :S Hem toplantıyı hem Taşınmayı kaçırdım. Nokul ne abi :D Bu soru kalacak epey bir :D
Güzel bi buluşmaydı eşim bile şaşırdı artık ne yapmaya gidiyosun demez umarım.Herkese teşekkür ederim.
Bu hissiyatı verebildiysek ne mutlu abim ailemiz genişliyor her toplantımız dahada keyifli oluyor siz ve sizin gibi katılımlarla ..
Casper_VIA_V9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi