-
1- Bypale ( Ugur )
2- Ali Ünverdi
3- eNkaZw (Kadir Eraslan)
4- Berkay BEKTAŞ
5- Erman ( Erman Şencan )
6- bronks (Turgay ÇAVUŞOĞLU)
7- batebay (batuhan bay)
8- Rkeem (Kerem Düzgün) + (Pınar CENGİZ)
9- Bahadır(Duruma göre +1 Suadiyeden katılabilirim)
10- wolf (Atıl Tuncer)
11-gezgindelikanlı (serkan uğur ) +1
12-hsnhmzl (hasan hamzalı) + junior
13-gokberk
14-oğuz
15-YYB ( Murat CEYHUN ),
Korteje az kaldı, katılıcak yeni arkadaşlar dikkat etsin lütfen kalabalık sürüşlerde motor sürmek tehlikeli olabiliyor. Orada Kendinizi ve grubunuzu etkileyecek hareketlerden kaçınalım 8)
-
Çalışıyorum, çelişmiyor olsam dahi motor yatıyor. Duble gelemiyorum ama minibüsle yolda olacağım, bayrağını atatürkün aksamdan arabamda hazır ettim
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
-
-
Bugünün anısına manidar bi buluşma ve kortej oldu. Yolculuk sırasında ve kortej boyunca RaptorRidersa yakışanı yerine getirdiğimizi düşünüyorum. Gönül isterdiki btün kardeşlerimizle yanyana olalım ama unutmamalıyızki bir diğerimizin yokluğunu hissettirmiyorsak kardeşiz demektir. Ve yol boyunca beraber sürdüğümüz bütün abi kardeş tüm üyelerimize katılım ve emekleri için teşekkür ederim. ATA'mızın hediyesi mirası olan 19 mayıs ATATÜRKü anma gençlik ve spor bayramı kutlu olsun. Gelecek nesillerimiz muhtaç oladuğunyz kudret damarlarınızdaki asil kanda mevcuttur. Herşeyin daha iyi olması olması dileklerimle.8)
-
Cok guzel olmus, ellerinize ayaklariniza saglik. Bayramlarin kutlaniyor olmasi, engellenemiyor olmasi onur verici :)
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Resimler on numara mükemmelsiniz keşke bende çalışmak yerine katılabilseydim :(
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Dün korteje gelen tüm arkadaşlarıma, abilerime teşekkür ederim, Allah tekerlerinize zeval vermesin taş değmesin, yolumuz Atatürk ilke ve inkılapları yolunda açık olsun .. Ne mutlu Türk'üm Diyene ...
-
Abi gerçekten fotoğraflar on numara süpersiniz başka birşey demiyorum :)
-
öncesiyle de sonrasıyla da çok güzel bir gündü. katılan herkese teşekkür ederim