ben de bir süredir hyosung gt250r araştırıyorum ama çoğunda arka silindirin vurduğunu ve 10000km olmadan arıza çıkardığını söylüyolar ben bunu bir kaç kişiden duydum hiç böyle bişey duyan oldu mu?
Yazdırılabilir Görünüm
ben de bir süredir hyosung gt250r araştırıyorum ama çoğunda arka silindirin vurduğunu ve 10000km olmadan arıza çıkardığını söylüyolar ben bunu bir kaç kişiden duydum hiç böyle bişey duyan oldu mu?
makina soğukken biraz sesli vibrasyonlu çalışıyo fakat kısa sürede bu sesi kesiyo. yatk sesi var gibi mide bulandıryo.250 cc lere 15<40 yağ koymak lazım kalın yağ daha sessiz çalıştırır diye düşünüyorum.düşünmüyorum öyle zaten
Hiç çekici gelmiyor bu motor bana.O fiyat aralığında daha iyi motorlar var gibi.
Şirketimizde bi arkadaşta var geçenlerde durduğu yerde motor devrildi sol ayna sol elcik ve vites çubuğu kırıldı 800 ytl tuttu hiç iç açıcı değil hepsinin malzemesi döküm çok kolay kırılıyo gerçi bütün o tip motorlarda aynımıdır bilmem ama bana hiç güven vermediAlıntı:
orkun Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar hiç kötülemeyin hele tam race tipleri bir harika aynı CBR 600 veya ninja 750 lerin görüntüsünde rahatlıkla 175 km ye çıkıyor ve seyre devam ediyor bu makina bizim site üyelerinden barnak70 de var gördüm ,bidim,denedim muadillerine bakılarak 10 üzerinden *10 derim (yeterki bakım ve onarımı bilgili ve emin ellerden olsun derim)
5.000 YTL'ye 2. el 2005-06 model Hyosung GV 250 almak mı daha mantıklı olur yoksa 96 model Kawasaki EN 500 mü? (veya Yahama Virago 535)
Alıntı:
Batis Nickli Üyeden Alıntı
deneyimli biniciysen EN500 derim ... ama yeni biniciysen GV250 ile başla derim ayrıca 5,35 EN500 muadilinde ama aması var oda hava soğutmalı ve EN500 ün yanında baya cılız kalır ama EN500 ün USA versiyonu FULCAN tipi ise EN500 ü kaçırma derim eli ayağı düzgünse
Katılıyorum sitil olarak pek hoşdeil.Tabi zevkler tartışılamaz...Alıntı:
xerline Nickli Üyeden Alıntı
EN 500 aklımı kurcalıyor , bakalım ne olacak. Hyosung'un yedek parçasının oldukça pahalı olduğunu duydum.Kawasaki'nin de öyle midir acaba?Deneyimli olmadığım için de 96 model motor korkutmuyor değil.
Ayrıca Hyosung GV 250'nin dış görünüşü göze hoş gelmiyor.
bence baslangıc motoru olarak 500lük bi makine sakıncalı. zaten el ayak koordinasyonun tam deil bi acemi olarak. ben motora alısma evresinde -kendi adıma konusayım- büyük hacimli bi motoru tercih etmezdim. ne bilim en azından bi 1000 km yapmak lazım die dusunuyorum. kawa'nın da 11 yıllık bi motor oldugunu unutma. kim bilir basına ne geldi. dile kolay 10 yıl. bunun daha yedek parcası var, hadi regallerin yedek parcaları kısmı rekabetten bayagı bı ucuzladı. ama kawa'da hersey yerlesmıs oldugundan ucuz oldugunu sanmıyorum. tabı abılerımız daha ıyı bılırler. ben sadece fıkır yurutup dusuncelerıne katkıda bulunmak ıstedımAlıntı:
Batis Nickli Üyeden Alıntı