geçmiş olsun allah beterinden korusun
Yazdırılabilir Görünüm
geçmiş olsun allah beterinden korusun
İlker geçmiş olsun. Kazanın ne zaman nereden geleceği belli olmuyor çok dikkat etmek lazım.
İlkerim çok geçmiş olsun. Bidahası olmasın kardeşim inşallah.8)
Çok çok geçmiş olsun tekrarı olmaz inşallah..
Casper_VIA_V9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar naylon lastiklerle gezme inadını ne zaman bırakıcaz ? Motorun en önemlı olayının bizi yolla hayata bağlayan unsurun kalıtelı lastıklerden geçtiğini ben sizlerden öğrendim...Ama millet olarak malesef ki bana bir şey olmaz abi ben senelerdir sürücüyüm acemıler düşünsün mantığını kenara koymanın vaktı geldı de geçiyor değilmi...Ekipmansız şehir içinde bir yerden bir yere kısa mesafede olsa beklemediği kazalar geçiren arkadaşlarımızın alçıya alınmış ayak ve kollarının fotosunu görmek bizlere bir anlam ifade etmiyormu ?
Daha yakınlarda Bursada oturduğum semte yakın bir anayolda genç bir motor sevdalısı kafasında kask olmasına rağmen ve diğer ekipmanları olmasına rağmen kaza yerinde feci şekilde can vermiştir...
Büyük geçmiş olsun kardeşim. Bu naylon tekerler yerine topluca bir Teker siparişi mi organize etsek çokta pahalı tek tekere 700 liralardan bahsediliyor.
İlker geçmiş olsun kardeşim allah beterinden saklasın lastiklere fazla güvenmeyin motoru yatırırken bunları hesaba katalım dıkkat et kendıne
geçmiş olsun aynı şey benim başıma geldi koruma demiri sürter sürtmez kaldırmayı başardım nasıl yaptım onu bilmiyorum ama :D Allah beterinden korusun hepimizi.
Geçmiş olsun kardeşim
Sent from my iPhone using Tapatalk