Ahmet abimiz ve eşi Fatma ablamıza çok teşekkürler. Cidden aşure çok lezzetliydi, muhabbet harikaydı, hele patlamış mısırlar süperdi. Fotoğraflar ve video en kısa zamanda yüklenecek. Emeği geçen herkese tekrar teşekkürler.
Yazdırılabilir Görünüm
Ahmet abimiz ve eşi Fatma ablamıza çok teşekkürler. Cidden aşure çok lezzetliydi, muhabbet harikaydı, hele patlamış mısırlar süperdi. Fotoğraflar ve video en kısa zamanda yüklenecek. Emeği geçen herkese tekrar teşekkürler.
Öncelikle Ahmet abiye ve sevgili eşi Fatma yengemize ev sahiplikleri için çok teşekkür ederiz. Bizleri çok güzel ağırladılar, sayelerinde erçekten çok güzel bir buluşma oldu. Nasıl bir aile olduğumuzu, neleri paylaştığımızı ve hatta üzülerek bunları kimlerin haketmediğini de bir kez daha gördük, tecrübe ettik. Başta ev sahiplerimiz olmak üzere katılan ve emeği geçen herkese tekrar teşekkürler.
Ahmet abim ve fatma ablam herşey için çok teşekkür ederim aşure inanılmazdı gerçekten e muhabbete söylenecek zaten bişey yok hepimiz Burağın 4 tabak yiyişini zevkle izledik inanılmazdı gerçekten onada bu üstün performanstan dolayı teşekkür ediyorum sizi seviyorum:)
Casper_VIA_V9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
On numara bir etkinlik afiyet olsun :)
Gecemize katılan ve katılamayan tüm kardeşlerime teşekkür ederim yine keyifli bir akşam geçirdik sağolun varolun binlerce kilometreli yaşayın :cheesy: 8)
ahmet abi ve fatma ablamızın ellerine sağlık çok güzel bi akşamdı aşurede çok güzeldi :)
ve videosu geldi :)
https://www.youtube.com/watch?v=onjFDz48dDo
Elinize sağılık gelip gelemiyeceğim son ana kadar belli olmadığı için ismimi listeye yazmamıştım. Ama aşurede kaçmazdı, hele birde bu kadar lezzetliyse ve bende gittim.
Burak kazana düştü derler ya aynen öyle oldu, ne yedin be Burak :)