Çok geçmiş olsun videoyu her izlediğimde sinirlerim tavan yapıyor hele birde pati çekmesi yokmu vidyo nun içine girip adamı yakalayasim geliyor
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yazdırılabilir Görünüm
Çok geçmiş olsun videoyu her izlediğimde sinirlerim tavan yapıyor hele birde pati çekmesi yokmu vidyo nun içine girip adamı yakalayasim geliyor
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçmiş olsun tekrar. Ciddi birşey olmaması sevindirici.
İşin hukuki boyutuna gelince. Etrafta U dönüşü yasağı var mı bakmak lazım. Yoksa normal şartlar altında dönüş yapabilir. Ancak videodan anladığım kadarıyla araç önce sağa geçip sonra dönüş yapıyor. Sağa geçtikten sonra senin geçişini beklemek mecburiyetinde.
Soldan devam ederken aynı dönüşü yapsaydı ve sen çarpsaydın takip mesafesi kuralı gereği sen suçlu olurdun. Ancak sağa kırıp dönüşü o şekilde gerçekleştirmesi şerit ihlali kapsamında değerlendirilir. Sinyal vermesi onu haklı çıkarmaz. Eğer yasal hızda seyahat ediyorsan o an, tüm suç arabada. Eğer yasal hızı aşmış vaziyetteysen suç bölüştürülür. Bu bölüştürme bilirkişinin insiyatifinde tamamen. Kamera kaydının kadranı gören kısmını kırptıktan sonra savcılığa başvurarak hastane masrafına kadar alabilirsin. (normalde bunu yazmak ve yapmak etik olmayabilir ama kaçtığı için ayar oldum😡)
Hastaneye gidip gitmediğini bilmiyorum ama eğer gittiysen raporu da ekleyip savcılığa başvurmalısın. Plakasından zaten bulacaklardır. Kameranın olması büyük avantaj zaten.
Bu olayda bir kez daha, motorcular olarak trafikte herhangi bir sürücüden çok daha fazla dikkatli olmamız gerektiğini, ne kadar dikkatli olursak olalım böyle kendini bilmezler sebebiyle kaza yapabileceğimizi, olası bir kazada, kask kamerasının ne kadar önemli olduğunu görmüş olduk. Umarım işin peşini bırakmazsın ve bu insan müsveddesi cezasını alır.
Tekerimiz düz bassın. Tüm aileye geçmiş olsun.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok geçmiş olsun şimdi haberlerde gördüm peşini bırakma şikayetçi ol. İnsanların bilinçlenmesi lazım !!!
Öncelikle geçmiş olsun, ciddi birşey olmaması sevindirici, biraz önce ATV haber videoyu yayınladı, araç 07 plaka ve plakayı teşhir etti, farkındalık açısından güzel mesajlar verdiler, fakat yinede keşke böyle bir kaza olmasaydı,
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Seyrettim ... çok geçmiş olsun
Cok gecmis olsun 😑
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok geçmiş olsun. Ucuz atlatmışsın deyim yerindeyse. Ben de dün hem atvde hem starda haberde izledim. Bu kadar ucuz yırtamayacaktır hıyar herif.