-
Arkadaşlar söz verdiğim gibi .yöneticiliğini yaptığım alışveriş merkezinde çalıştığım toptancı temizlik firması , bana verilen yetkili ile görüştü , hayvan barınağının ihtiyaçı olan temizlik malzemelerinin listesini aldı . bana bilgi verdi, yarım bana teslim edecek ..... bilginize
-
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...b52b9e56f3.jpg
Pazar yağmur gösteriyor 😢
çivi ve çekiçle taşa oyularak taş devrinden gönderildi
-
Bu güzel organizasyona katılım devam ediyor arkadaşlar. Dilleri olmayan canlı dostlarımıza gönülden muhabbete varmısınız ? 2 paket sigara parasından vazgeçmek onların gözlerini tüylerini okşamaya sebep olursunuz. Sıcak yuvalarına yanlızlıklarına ortak olursunuz. Herşeyden önce yaşamalarına bedel olursunuz. Biz canlıları , canlı daha çok seviyoruz. Haydi elleri görelim şimdi RaptorRiders...
Not:hava durumunu takip ediyoruz. Kötü hava şartlarında erteleme olacaktır.
1-CELİL (Celil ÜSTÜN)
2-Ömer (ÖmerYAHŞİ)
3-ALİ ÜNVERDİ
4-Bypale (Uğur GÜLER)+1
5-Rkeem (Kerem DÜZGÜN)+1
6- K.Erkut (Kadir ERKUT)
7-nedemek(İbrahim Berk Adıgüzel)
8 - FouL ( Murat KURU ) - çalıştığım için suruse katilamayabilirim.. ama bu güzel organizasyona varım..
9- bronks (Turgay Çavuşoğlu)
10-Enes Sarıgene
11-Serhat Zilci (S.Z) çalıştığım için katılamıycam ama katkıda bulunmak istiyorum.
12-Erman ( Erman ŞENCAN ) +1
13-Tolga yalım(HelmettolgA)
14-YYB (Murat CEYHUN)
15- Birkan BOZKUŞ +1
16- acryvz (ACAR YAVUZ) + 1 ( kar kış kıyamet olursa arabayla gelirim çünkü ardçım var )
17- Recep86 (Recep YAŞAR)
18- Fatih Ücek
19-Umut.(Umut Soydaner)
20- Wolf (Atıl Tuncer) +1
-
1-CELİL (Celil ÜSTÜN)
2-Ömer (ÖmerYAHŞİ)
3-ALİ ÜNVERDİ
4-Bypale (Uğur GÜLER)+1
5-Rkeem (Kerem DÜZGÜN)+1
6-K.Erkut (Kadir ERKUT)
8 - FouL ( Murat KURU ) - çalıştığım için suruse katilamayabilirim.. ama bu güzel organizasyona varım..
10-Enes Sarıgene
11-Serhat Zilci (S.Z) çalıştığım için katılamıycam ama katkıda bulunmak istiyorum.
14-Yunus Emre ORHAN
-
Bu güzel organizasyona katılım devam ediyor arkadaşlar. Dilleri olmayan canlı dostlarımıza gönülden muhabbete varmısınız ? 2 paket sigara parasından vazgeçmek onların gözlerini tüylerini okşamaya sebep olursunuz. Sıcak yuvalarına yanlızlıklarına ortak olursunuz. Herşeyden önce yaşamalarına bedel olursunuz. Biz canlıları , canlı daha çok seviyoruz. Haydi elleri görelim şimdi RaptorRiders...
Not:hava durumunu takip ediyoruz. Kötü hava şartlarında erteleme olacaktır.
1-CELİL (Celil ÜSTÜN)
2-Ömer (ÖmerYAHŞİ)
3-ALİ ÜNVERDİ
4-Bypale (Uğur GÜLER)+1
5-Rkeem (Kerem DÜZGÜN)+1
6- K.Erkut (Kadir ERKUT)
10-Enes Sarıgene
14-YYB (Murat CEYHUN)
15- Birkan BOZKUŞ +1
16- acryvz (ACAR YAVUZ) + 1 ( kar kış kıyamet olursa arabayla gelirim çünkü ardçım var )
18- Fatih Ücek
19-Umut.(Umut Soydaner)
21-Yunus Emre ORHAN
22-
23-
-
1-CELİL (Celil ÜSTÜN)
2-Ömer (ÖmerYAHŞİ)
3-ALİ ÜNVERDİ
4-Bypale (Uğur GÜLER)+1
5-Rkeem (Kerem DÜZGÜN)+1
6- K.Erkut (Kadir ERKUT)
10-Enes Sarıgene
14-YYB (Murat CEYHUN)
15- Birkan BOZKUŞ +1
18- Fatih Ücek
19-Umut.(Umut Soydaner)
21-Yunus Emre ORHAN
22-Yunus (Yunus Emre Özkök)
23-
-
Incirli yan yol bufe den katilcam abilerim
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
1-CELİL (Celil ÜSTÜN)
2-Ömer (ÖmerYAHŞİ)
3-ALİ ÜNVERDİ
4-Bypale (Uğur GÜLER)+1
5-Rkeem (Kerem DÜZGÜN)+1
6- K.Erkut (Kadir ERKUT)
10-Enes Sarıgene
14-YYB (Murat CEYHUN)
15- Birkan BOZKUŞ +1
18- Fatih Ücek
19-Umut.(Umut Soydaner)
21-Yunus Emre ORHAN (acık öğretim sınavlarımı unutmuşum maalesef katılamayacagım. ama katkıda bulunacagım.)
22-Yunus (Yunus Emre Özkök)
23-
-
Bu hafta sonu gunduz calistigim icin katilamiyacagim:(
-
incirli den sizlere katılırım arkadaslar(birazda baslık yukarıda gozuksun dıe yazdım:p)