abi airbrush olayına ben girersem rahat durmam her yeri boyarım :) spreyleri zor bıraktım zaten.. airbrush işine girersem zaten işi gücü bırakırım deli gibi uğraşırım, gecem gündüzüm olur gündüzüm gecem :)
Yazdırılabilir Görünüm
açıkçası İlker abi ilk başta makinaya kullanmaya alışana kadar bir süre cepten heba etmen gerekebilir o noktada kaska değil de kartona ya da kask üzerine bir şeyler kaplayarak çalışmak daha mantıklı olur, düzgün bir set toparlamak çok pahallı değil açıkçası 300-500 arası çok çok kullanışlı ve kaliteli bir set kompresör ile beraber ayarlayabilirsin, dövmeye başlarken ben uzun süre pratik derisi üzerinde çalıştım o hesap canlıya geçmeden biraz pratik ile farklı farklı desenlerle bence bu işin altından kalkarsın 8)
Çok yakışıklı olmuş emeğine sağlık🤘🏻
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlker eline sağlık. El emeği göz nuru denilecek bir çalışma olmuş. Desenler ve detaylar güzel düşünülmüş ve orijinalliği ilk bakışta belli oluyor. Hiçbir zaman bu kaskı kullanmaman dileğiyle :Rockn Roll:
Çok güzel olmuş İlker abi.Eline sağlık :) Ben en çok Oldcity kısmını sevdim :cheesy:
Dostum eline emeğine sağlık, on numara olmuş :)