vay be müslüm baba bi haber uçurdum sitede topic açmışlar olay var diye hemen yetişti valla helal olsun :alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis:
Yazdırılabilir Görünüm
vay be müslüm baba bi haber uçurdum sitede topic açmışlar olay var diye hemen yetişti valla helal olsun :alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis:
mehmet abiAlıntı:
Aksu Nickli Üyeden Alıntı
bir kaç gündür hen iş yoğunluğu , hemde sağlık sıkıntıları nedei ile siteye giremedim. biraz önce bir çırpıda okudum topiği ve hakikaten "nerde bir motorcunun başı sıkışsaa müslüm babayı arar" dedim.
Müslüm babayı yüz yüze tanıyamadım ve bunun büyük bir kayıp olduğunun farkındayım tıpkı diğer arkadaşların bir çoğunu tanıyamadığım gibi.
Altuğ merak etme Ankara ya yakında gelecek bir iki haftaya kadar. O zaman seni de ararım ve tanışırsın, benim gibi kel işte.
Maden olan yerde ot bitmezmiş ... ( tipik kel avuntusu, idare ediverin )
İYİ Kİ YİNE KULLANICI HATASI DENMEMİŞ ...:);)
ehehehhehe.....aksu baba yarıldım gülmekten yavvv.. :mrgreen: :mrgreen:Alıntı:
Aksu Nickli Üyeden Alıntı
serkan kardeş sanada geçmiş olsun .. boş ver gelen paranın başına gelsin....sitemizde daha aktif olursan bu bilyen bozulmazdı diye düşünüyorum.. en azından zincirin muhakkak suretde üzerinde oturuyoken ayarlanacağını çok gerilmeyeceğini bilirdin.. 8)
eee napalım bizim kaderimizde de zincir olayını böyle öğrenmek varmış. bir musibet bin nasihattan iyidir demişler. hiç bişeye yanmam da. bu iş sorumlusunun yanına kar gibi kalıcak gibi görünüyo ona yanarım.
Herşeyde bir hayırdır dostum..
kardes muslum baba halletmıs olayı ..bende yenı bır RR kullanıcısıyım valla motorumu surmeye korkar oldum..muslum baba acemılere ne onerırsın izmir deyim tanısacagımıs gunu sabırsızlıkla beklıyorum..
Çok biliyon sen :P :P :P :cheesy: :DAlıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı