Avrupa yakasını gördüyüme cok sevindim iyki varsınız seyorum hepinizi
Yazdırılabilir Görünüm
Avrupa yakasını gördüyüme cok sevindim iyki varsınız seyorum hepinizi
Sayin yöneticilerimizin emeklerine saglik nazar
keyifli bir buluşmaydı. organizasyonu yapan yöneticilerimize ve katılan katılamayıp gönlü bizimle olan herkese teşekkürler.
Bu muhabbeti bol dostluk ve kardeşlik dolu gece için Anadolu grubumuza Kurucu Başkanımız Alper İdikurt nezdinde çok teşekkürler,bu duyguları yaşamamıza vesile olan Celil Üstün başkanımıza da çok teşekkürler;ayrıca çağrımıza yanıt vererek katılım gösteren tüm arkadaşlarımızın ayaklarına sağlık gönülden teşekkürler.
Bu güzel insanları ve hoş sohbetleri bir araya getiren yöneticilerim ve rr ailesine çok teşekkür ederim inşallah daha çok vakit geçirir ve daha çok birlikte süreriz
ASUS_X008D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Butun gece 6 elimizle bi gidonu doğrultamasakta cok guzel bi bulusmaydı herkesin ayağına sağlık :)
Dün akşam aramızda olan herkesin ayaklarına sağlık çok güzel bi akşamdı,en yakın zamanda tekrar bi araya gelmek dileğiyle 8)
Ne akşamdı be :)
Biz güzel ve büyük bir aileyiz 8)
Bu güzel Toplantıda emeği olan katılan herkese teşekkürler çok keyifli bir akşamdı :) 8)
Katılan tüm arkadaşlara teşekkürler. İki yaka bir arada olunca her şey çok daha güzel oluyor.8)
Ve bizleri ağırlayan gösterdikleri misafirperverlik, dostluk ve kardeşlikten dolayı ANATOLIAN EAGLES MC 'ye çok teşekkür ederim.
Yolunuz ve rotanız hep açık, rüzgarınız bol olsun.