arkadaşlar hepiniz güzel çıkmışsınız .zaten altınızdaki regal olunca güzel çıkmamak mümkünmü
Yazdırılabilir Görünüm
arkadaşlar hepiniz güzel çıkmışsınız .zaten altınızdaki regal olunca güzel çıkmamak mümkünmü
arkadaşlar tekerinize taş dokunmasın. gayet şık resimler
okan evimi tasıyorsun :D
Hoyt bea... afedersin nedir bu.?... İstihtab haddi diye bi şey vardı kamyolarda sen onu da aşmışsın biraderm...köprü altlarından ve tünelerden geçebiliyon mu bari birader?... :mrgreen:
Maşşallah ...Allah kaza bela vermesin... :D
bende bekliyodum agresus ne yorum yapacak diye...naapim dayı arabayı park yerinden çıkardımı bi daha yer bulamıyom, mecbur motorla işimizi görüyos ...köprü altından geçerkende dikkat ediyom zatti... :DAlıntı:
agresus Nickli Üyeden Alıntı
baba burda değişik bir fiziki modifiye ile karşı karşıya kalmışız haberimiz yok
yaslan arkaya ; git uzun yola way bee
sırtın belin hayatta agrımazda incimezde gibime geliyor
bu yan artçı cantaları kaca mal ettin :mrgreen: cok şık duruyor malzeme deri mi, vinly mi :P
aslında sağa sola 2 tane varil koyacaksın abicim
bak sen o zaman karizmaya
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
DHL kafa tutuyo :P
kino :çantaları 99 ytl ye aldım deri değil vinlex ama içi plastik kaplı çok sert bi yapısı var ... eski çantaların aparatlarınıda çıkarmadım onun üzerine monte ettim ...
dediğin gibi arkada bu boyda yük olunca çok zevkli gidiliyo uzun yola ben bu poşetleri bafraya termeye kadar götürüyorum...(50 km ) dönüşte boş gelmek daha yorucu oluyor vallahi...
okan baba oha diyorum başkada bişey demiyorum regal raptor transport şirketimi kurmaya çalışıyon :)