Ramazan bereketiyle gelir derler... Hoş geliyon Okan'ım, Samsunlum, Gardaşım... Mevlam inşallah bu sefer tanışıp, sarılmayı, iki afın belini kırmayı nasip edecek inşallah... beni de yazın listeye....
Yazdırılabilir Görünüm
Ramazan bereketiyle gelir derler... Hoş geliyon Okan'ım, Samsunlum, Gardaşım... Mevlam inşallah bu sefer tanışıp, sarılmayı, iki afın belini kırmayı nasip edecek inşallah... beni de yazın listeye....
Arkadaşlar Hando Edirneden geliyo UYAN İSTANBUL UYAN rekor olmalı
KATILIM LİSTESİ
1- aidikurt+firstlady
2- yenikoylu_ua(+1)
3- OKAN
4- sancezz+1
5- BULL
6- speedygonzales
7- emrahküçükgirgin
8- ozz
9- ilkerkoparal
10-Hando
11-Gecee
12-iakyürek
13-Agresus
14-inci
15-
16-
17-
Sen de yaz yaz bir kenara yaz Moon'un da ismini! Yanılırsam çık karşıma göster cismini!! :P
KATILIM LİSTESİ
1- aidikurt+firstlady
2- yenikoylu_ua(+1)
3- OKAN
4- sancezz(+1)
5- BULL
6- speedygonzales
7- emrahküçükgirgin
8- ozz
9- ilkerkoparal
10-Hando
11-Gecee
12-iakyürek
13-Agresus
14-inci
15-moonchild
16-aslanburclu(+1)
17-
18-
19-
20-
YAVV MODUM KUBİLAYIM YAĞIZ DELİKANLIM.....bi deişiklik oldu.....beni listeden sil kardeşim.... :( :( :( :(
Beni oraya tek başına yazmaya utanmadınmı.. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
yaz bakiiimmm..... :D :D :D
OKAN + OYA
hatun kişide takıldı peşime dedi bende özledim arkadaşlarımı.. 8) ii dedim sanada bi bilet aliiim bari..... :? :mrgreen:
listeyi düzelt bakem .... nası modsun sen yavvv....allaaa alllaa.... :twisted: :twisted:
KATILIM LİSTESİ
1- aidikurt+firstlady
2- yenikoylu_ua(+1)
3- OKAN+Modlady
4- sancezz(+1)
5- BULL
6- speedygonzales
7- emrahküçükgirgin
8- ozz
9- ilkerkoparal
10-Hando
11-Gecee
12-iakyürek
13-Agresus
14-inci
15-moonchild
16-aslanburclu(+1)
17-motojunior+Halil Amca
18-
19-
20-
Kubilay modum şemside artık +1 değil modlady oldu lütfen ama ben düzelttim bida olmasın :)
KATILIM LİSTESİ
1- aidikurt+firstlady
2- yenikoylu_ua+ Modlady
3- OKAN+Modlady
4- sancezz(+1)
5- BULL
6- speedygonzales
7- emrahküçükgirgin
8- ozz
9- ilkerkoparal
10-Hando
11-Gecee
12-iakyürek
13-Agresus
14-inci
15-moonchild
16-aslanburclu(+1)
17-motojunior+Halil Amca
18-
19-
20-
ehehehhe... ilahi first lady im yaa...şimdi bizim hatunda rütbe aldı desene... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ne güzel ya inşallah bizde günün birinde izmirde böyle listeler oluştura bilicez şuraya bak 17 kişi allah nazardan saklasın sizleri.
Yaw hakkaten ya allahtan izmirli arkadaşlar varda uyarıyolar koskoca istanbulda sadece 17 motormu var aloooooo uyanın uyanın Okan diyom Oya yenge diyom Hando diyom baklava diyom yetmezse odun diyom dayak diyom Yaşarbaba bi elde sen at diyom arkadaşlar Yaşarbaba el atarsa karışmam diyom