Soğuk ANKARA akşamında dostlarla sıcacık muhabbetimiz çok güzeldi bu güzelliğin istikrarlı bir şekilde büyümesini temenni ederim.
SM-A310F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yazdırılabilir Görünüm
Soğuk ANKARA akşamında dostlarla sıcacık muhabbetimiz çok güzeldi bu güzelliğin istikrarlı bir şekilde büyümesini temenni ederim.
SM-A310F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar resimlerden belli çok keyifli bir toplantı olmuş gördüğüm kadarıyla aramıza yeni katılan Eşenur arkadaşımız buuuz gibi Ankara havasında toplantıya motorla gelmiş sizde yaya arkasından baka kalmışsınız :) Eşenur seni tebrik ediyorum 8)
Muhabbetiniz bol olsun Herkese selamlar 8)
Herzamanki gibi hoş sohbet havasında bir buluşma daha gerçekleştirdik. Aramıza yeni katılan, Eşenur ve Alp ile birlikteligimize birliktelik kattık. Hepbirlikte daha güzel günlere yürümek dileğiyle katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Katılamayanan arkadaşlarımızın canı sağolsun, birdaki buluşmamızda bekleriz.
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güzel keyifli bir buluşmaydı , herkese teşekkürler. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza da tekrardan hoşgeldiniz diyorum. Diğer buluşmalarda görüşmek üzere 8):Rockn Roll:
Keyifli buluşma icin katilanlara teşekkur ediyor, katilamayanlara gecmis olsun diyorum..
Aramiz yeni katilip, motorla gelip bize fena kapak yapan genç arkadaslarimizi tebrik ediyorum ..
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aranızda olamadığım için üzgünüm, muhabbete dahil olamadım.
Venus_V3_5070 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Keyfiniz muhabbetiniz daim olsun.
Muhabbetiniz bol olsun ankara 8)