bu formül önemli arkadaşlar herkesi bekliyoruz
Yazdırılabilir Görünüm
bu formül önemli arkadaşlar herkesi bekliyoruz
İftar saati geliriz
40 Kişi 1000 Motor
eyvallah kubi kardeşim günü kararlaştırında sofrayı kurayım
eyvallah kardeşim
ayarlayın bekliyorum
yusufa sormak lazım aslında ama o herkes'den kurnaz astarı yüzünden pahalıya getirir velet :)
hey millet aslında bunun hammaddesi alçıdır alçı ile her türlü krom parlatılır...diyeceksinizki nerden biliyorsun ben kayseride vn 800 üme özel eksost yaptırdım kimemi krom mutfak ve vs. malzemeleri yapan bir arkadaşa ve bama krom mlz.nin en iyi alçı ile silinip üzerindeki yanık vs. ve pislikleri alıp parlayacağını söyledi...ve yanımdada birkaç kere yaptı gerçekten cok güzel parladı ..... ve istanbuldada gaziosman paşada bir kromcu arkadaş önce kromları ıslıyor ve sıfır tahta talaşıyla kuruluyor ve pırıl pırıl oluyor ama tanecikler aralarda kalıyor bunlarıda sert havayla temizliyor ....kayserideki arkadaş kayseri motorcular dernek hbaşkanı ahmet soyadını vermeyim int.ten araştırın bulun..ama çok yanan krom ve benzeri vs. mlz.ye hiç bişey yaramıyo yeniden kromlatmak haricinde....
ayrıca bu kullanılan malzemelere biraz gaz katılırsa herhalde bunada kavil diyorlar bilenlere....
sır mır kalmadı :D:D:D
Egzostların içine barut konulsa ? içi pırıl pırıl olabilirmi ki ? :) :)
Alıntı:
Deli çerkes Nickli Üyeden Alıntı
:oops: :oops: :oops: ya arkadaş delimisin dicem nick 'ın ortada şimdi gençler bişey sanacak .. ama sen bi dene hatta derimki susturucu boşluklarınada birer hawai fişeği ve bor madeni ekle daha süper olur kanımca ....kih kih kiiiii deyim ama bunu geyik yapıyorsun olarak kabul ediyorum yürü be kardeş kim tutar seni diyorummm :P :P :P