iyi didin modum kubilayım... sil bunu üyeliini.....zatti biişe yaramıyo...şortuda yok artıkın pantol giymeye başlamış...uzaktan bakınca tanınmıyo...ne işe yariicak banla gitsin.. sen banlamıyosan ben banliiim.... :mrgreen: :mrgreen:
Yazdırılabilir Görünüm
iyi didin modum kubilayım... sil bunu üyeliini.....zatti biişe yaramıyo...şortuda yok artıkın pantol giymeye başlamış...uzaktan bakınca tanınmıyo...ne işe yariicak banla gitsin.. sen banlamıyosan ben banliiim.... :mrgreen: :mrgreen:
Evet kardeşim tam dediğin gibi.Çok güzel özetlemişsin konuyu.Yanlış anlama ama burda herkes dost dostanda öte bir aile biraz seçici olmamızın nedenide bu.Alıntı:
apron83 Nickli Üyeden Alıntı
ne barıyon lem spidiiii :) çalışıosss zaten direksion sınavı ertelendi bi haftaa kııpırdayamıom ..gelcem gelcem :))
Yok ya, o işler bitti adamım, yaşasın asker hakları :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:Alıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
iiyi ya işte komtanım bende asker hakkından bahsediyodum.. en iyi adaleti hakyemez daatıyo zaten... :mrgreen: :mrgreen: kimsenin hakkı kimsede kalmıyo... hemde sevaba giriyonus.. dayak cennetten çıkma çünküm... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sen Çarşamba'lı olmadığından emin misin adamım? :cheesy: :cheesy: :cheesy:Alıntı:
hehhehe. hiç sevmem .....ben samsunluyum.. dooma büüümeee....Alıntı:
emrahss Nickli Üyeden Alıntı
slm arkadaşlar nbr bende samsunluyum ve regalcilere katıldığım için çok mutluyum
Hişşşş Çarşambalılar olabilir forumda :twisted: :twisted: :twisted:Alıntı:
Doğma ama büyümeme
seni severim .. ama çarşambalı olduunu bilmiyodum...selçuuum carvallom....