bu ayaklık olayı nasıl sonuçlandı yaptırıp takabildinizmi acaba???
Yazdırılabilir Görünüm
bu ayaklık olayı nasıl sonuçlandı yaptırıp takabildinizmi acaba???
alper nerden buldun bu konuyu ....Alıntı:
kaanka Nickli Üyeden Alıntı
neyse ayaklık istiyorsan öndekilerin aynısı nı ali ustada var onunla bi konuş
evet yaptım ancak hüzranla sonuçlandı. çünkü bizim ayaklıklar demir, ben aliminyumdan yaptım. aliminyum olmasının nedeni benim için imalatının kolay olmasıydı. ancak istediğim mukavemeti vermedi. bir başka olumsuzlukta aliminyumun nikalaj tutmaması. polisaz yapılıyor, oda çok iyi değil. zamanla matlaşıyor. söktüm, şimdi orjinallerini taktım. orjinalleri gibi metal olanlarını yapacağım, ancak işlerimin yoğunluğundan fırsat bulamadım.Alıntı:
Ben önlerdekinden taktırdım çok rahat takması dahil çifti 120 ye malolmuştu Motojuniora sormak lazım fiyatlarda değişiklik varmı diye
abicim amma abartıyolar bu fiyatlarıda be yuh yani iki tane metal üstü plastik ayaklık 120 lira benimkiler yamulmuştu 20 liraya çiftini taktım yuvarlak çok ta şık duruyo bu kadar para verilirmi ya
Alıntı:
yeaks Nickli Üyeden Alıntı
la çömez aferim sana en sonunda aklın başına gelmiş ya
valla benim aklıma şey geldi şimdi kalın bir demir plakadan aynı ebatlarda kestirip üstünü ayakkabı tabanı malzemesiyle kaplatıp şimdiki küçük ayaklığın üstüne kaynaklattırsak olurmu acaba???
yaşar komutanım motoru aldık eh yavaş yavaş sağını solunu yaptıralım dimi :mrgreen:
Alıntı:
Herşey küçük bir düşünceyle başlar, gönlüne koyduğunu hayata geçir dostum, kafanda bir proje yaratmışsın, hemen bi prototip yapıp görsel olarak dene bakalım neler olacak 8)
abi bu aralar parasızım çok belli olmuyo dimi :mrgreen:Alıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı