dostlar motorunuzu hıc satmak gıbı bır nıyetınız yoksa ve uzun sure vazgecmek gıbı bır dusuncenız yoksa en cok 1500 de bır degısın yagı 1000 de bıle bır degısınce motorun sesıne ses gelıo :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Yazdırılabilir Görünüm
dostlar motorunuzu hıc satmak gıbı bır nıyetınız yoksa ve uzun sure vazgecmek gıbı bır dusuncenız yoksa en cok 1500 de bır degısın yagı 1000 de bıle bır degısınce motorun sesıne ses gelıo :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Bencede 1000 ila 1500 ü geçirmemekte fayda var
ya bir dakika bu tt.custom kimdir yaAlıntı:
tt.custom Nickli Üyeden Alıntı
o bildigimiz TT değil dimi.. bende amma geride kalmışım valla kusuruma bakmayın.
komutanım sen ne edecen ki yağı falan satamadın mı halen
Kino Baba Bildiğimiz tt diye beni kastediyosun herhalde ama bi nick benzerliği ben servis falan değilim bencede o arkadaşın önce kendini tanıtması gerekirdiAlıntı:
Kino Nickli Üyeden Alıntı
İyi de ben de TT-custom arkadaşa hitaben söyledim, sana bi şey demedim ki dostum. Ayrıca sen de eski servis değil misin?Alıntı:
tt06 Nickli Üyeden Alıntı
"Firmanın ismin bile tam olarak bilmeyen ve doğru söylemeyen , belkide hiç kapsından içeri girmemiş bir insanın hakkımızda olumsuz yorum yapmasını anlamak mümkün değil.Gerçekten çok ilginç . Kulaktan dolma bilgilerle bu kadar kolay fikir sahib i olunmaması gerekir. Bizim hakkımda ne denmiş merak ediyorum .
bir konu hakkında fikir sahibi olmadan ,bilgi sahibi ol bence . Evet servisi kapattık Ankarada şu anda 2 yerde servis var"
Yukarıdaki mesaj senin değil mi?
Değil mi?
Ben kimim, neredeyim?
:?: :?:
Kino Baba, satamadık, elde kaldı, bari bakımını ii yapayım da gezdirsin diyorum işte :cheesy: :cheesy: :cheesy:
arkadaşlar motorlarımızın zincir korumasının hemen üzerinde şunlar yazar.ilk 300 km de orjinal yafını değiştirin.sonrasında 10 40 yag kullanın ve her 3000 de değiştirin.bu ingilizce yazmakta tabi.ben burdan şunu anlarım.normal havada 10 40 ın 2500 e kadar yolu var.aşırı sıcakalrda abilerimin dediği gibi belki 15 40 dah aiyi gelir oda 2500 u geçmemeli.
saygılarımla
1.
Alıntı:
emrahss Nickli Üyeden Alıntı
Benim msjımdan alıntı yaptığın için beni kastediyosun zannettim ,Alıntı:
emrahss Nickli Üyeden Alıntı
Geçen Sene servisimizde vardı ama şimdi servisliğimiz yok ben de o mesajı servislik düşüncesiyle yazmadım motor yağının sık değiştirilmesinden zarar gelmez demek istedim
yok baba, sana demedim..
Yağlayın kardeşim yağlayın, yağlamazsanız olmaz,yağlayında neyle yağlarsanız yağlayın zengin ettik yağ firmalarını her firma değişik birşey söylüyor kafamız karışıyor bence herkes bildiği gibi yapsın, çünkü herkesin yaptığı da doğru.