hoşgeldin arkadaşımm :D
Yazdırılabilir Görünüm
hoşgeldin arkadaşımm :D
Aramıza hoşgeldin...
hoşgeldin kardeş
hoşgeldinizzzz
sefalar getirdinisss
kıymetlimisss
aramıza hoş geldin hayırlı olsun
Sitemize hoşgeldin kardeşim. Gaye, sanal alemde takılmak değil, görüşüp tanışıp etkinlikler düzenleyip hoşça vakit geçirmek, bilgi beceri aktarmak ve sitede paylaşmak.
tekrar tekrar... burada güleryüzle karşılama yapan tüm arkadaşlara teşekkürler.ilk kez bir sanal alemde mahcup olma tecrübesi yaşattınız bana :D bundan sonra organizasyonlarda tanışmak dileğiyle..henüz bekarım ama tam bir ofis kepeklisi olduğum da gerçek! Umarım patronumdan izin koparıp organizasyonlara katılabilirim bi şekilde.. tabi yalan söylemek zorunda kalacam çünkü patronum tam bir motor düşmanıııı :twisted:
Mesai saatleri gezi ve etkinlik olmayağı için işyerinden sorun olmaz sanırım. Sen 7 gün 24 saat çalışıyor isen bir gün 15-20 Regal ile senin işyerinin önüne geliriz, ya patronun pes edip seni motorunla kabul eder veya seni işten atar. :oops:Alıntı:
rigormortis Nickli Üyeden Alıntı
15-20 regal motoru işyerimin önünde görünce ben çok sevinecem tabi ama benim patronum fatoş hanım :x , bir ninjaya dönüşerek elleriyle o güzelim gidonlarımızı bükerek kurdela haline getirebilir,hatta regal yapıştırmalarımızı tırnaklarıyla kazıyıp,topuklu ayakkabılarıyla lastiklerimizi havaya uçurabilir diye film şeridi gibi geçti gözlerimin önünden.. :cry: :?: :( :(
Aramıza hoşgeldiniz...