Bende pazar günü katılırım günü birliğine.
Yazdırılabilir Görünüm
Bende pazar günü katılırım günü birliğine.
YAW.. GİTTİNİZ Mİİİ??? treni kaçırmış gibi oldum,haberim bile olmadı tüh yaaa..çok üzdünüz beni çoookk.. :( :( [smilie=redcolorz3_pdt_07.gif] :(
selam arkadaşlar....
yaklaşık 1 saat önce döndük yalovadan...
güzel bir geziydi... sahile açtık çadırları... ağaçlar altında püfür püfür rüzgar.. akşam mangalı falan... bugunde dönüşe geçmeden önce güzel bir şelale gezisi..
epeyde yol yaptık.. gidiş dönüş 881 km...
eee hani resimler sipidi ergün... biz taa o kadar yolu gelene kadar resimleri ekleyemedin mi ?
Kazasız belasız güzel bi gezi yaptığınız için sevindik resimleri bekliyoruz SPEEDYYyyyyyyyyy de hadi
ne güzel cuma akşamından kelebek modunda gitmeyi düşünüyordum ama kolumun ağrısı artınca vazcaydım.
bu başlığı okumıycam bidaaa.modum bu başlığı okumamam için bana özel kapatırmısın :P :P
EVET ARKADASLAR COK GUZEL BIR GEZIMIZ OLDU YALOVADAN SIMDI GELDIM BIZIMLE GELEMEYEN DOSTLAR ICIN COK UZULUYORUM CUNKU YAPILAN GEZI GERCEKTEN COK GUZELDI INS TEKRAR DAN BOYLE BIR GEZI OLUR HEP BIRLIKTE TOPARLANIRIZ YARIN RESIMLERIMIZ ATILIYOR COK DEHSET RESIMLER CEKILDIK :P :P :P :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :cheesy: :cheesy:
sancezz.. eger bütün resimleri koyarlarsa senin karizmanın bittiği an olur :):) hani şelale vardı yaaa... :):):)
bana alçımı çıkarttırmayın hulleeeyyynnn :( :) :)
rommel abım ben o suya gırdım yaa carızmayı bırakalım bı kenara suyun soguklugu -kac dereceydı bılıyorsun ben orada bır cesaret ornegı oldum ben gurur duyuyorum resımlerı gondersın aksu babada nasıl eglendıgımızı gorsunler :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :mrgreen:Alıntı:
Rommel Nickli Üyeden Alıntı
heheehee resimler gelince göreceksiniz gerçi ama
çok enerjik, çok hareketli, bol bereketli bi gezi oldu
özellikle kendi performansıma ben bile şaşırdım kaldım :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: