Battalgazi 'nin sakalını kestim o sebepten genç ve yakışıklı duruyor maşallah [emoji847][emoji847][emoji2937][emoji2937]
M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
06.Şubat.2025
erkopaşa
Alıntı:
Mehmet A. Nickli Üyeden Alıntı
Erkan abi burda bi yağ yakma durumu var [emoji16][emoji16][emoji16]
Yok yawww Battalgazi de yağ yakma yok maşallah de [emoji16][emoji16][emoji16]
06.Şubat.2025
erkopaşa
Alıntı:
CELİL Nickli Üyeden Alıntı
Resimler güzel yüzler gülüyor Maşallah keyfiniz daim olsun Ali ye memleket yaramış gençleşip gelmiş ankaraya 8)
Erkan yazı Battalgaziyi özlemiş anlaşılan 8) :Rockn Roll:
Özlenmez mi Celil başkanım, Ankara soğuk motora bilemiyorum. Malum sıcak seviyorum ben [emoji3][emoji2937]
Evet abi 3 dür yazıyorum ama bir türlu gelemiyorum aksilikler çıkıyor hastane postane işlerine abonman olduk ins bir dahaki sefere olmak üzere
07.Şubat.2025
erkopaşa
Alıntı:
Resul.D Nickli Üyeden Alıntı
Evet abi 3 dür yazıyorum ama bir türlu gelemiyorum aksilikler çıkıyor hastane postane işlerine abonman olduk ins bir dahaki sefere olmak üzere
Bir gün bir günü tutmuyor, hava soğuk mikroplar virüsler canımıza okuyor. Sabah bir şeyim yoktu şimdi üşüttüm herhalde yatıyorum sıcak su torbası ile ama fena gevşedim [emoji23]
07.Şubat.2025
CELİL
Alıntı:
erkopaşa Nickli Üyeden Alıntı
Bir gün bir günü tutmuyor, hava soğuk mikroplar virüsler canımıza okuyor. Sabah bir şeyim yoktu şimdi üşüttüm herhalde yatıyorum sıcak su torbası ile ama fena gevşedim [emoji23]
Erkan sanada Geçmiş olsun :( :(
07.Şubat.2025
erkopaşa
Alıntı:
CELİL Nickli Üyeden Alıntı
Erkan sanada Geçmiş olsun :( :(
Teşekkür ederim başkanım, ısınınca düzeldim malum sıcak seviyorum ben [emoji847]
07.Şubat.2025
Resul.D
Alıntı:
erkopaşa Nickli Üyeden Alıntı
Geçmiş olsun abi çok dikkat et fena birşey bu ya en azından benimki oyleydi