Cookkk teşekkürler
SM-S928B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yazdırılabilir Görünüm
hepimize hayırlı uğurlu olsun, darısı bekleyenlerin başına :) Güzel günlerde hep beraber sürüşlerimiz olsun :)
Aday üyelik tamam şimdi sıra tam üyelikte, hayırlı uğurlu olsun inşallah [emoji847]
M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Muhteşem bir buluşma geride kaldı yine her zamanki gibi Ankara raptorriders efsane....
2 yeni aday üyemiz yarı patchlerini aldı ve yola revan oldular. Full patch oluncaya kadar bütün motorları yıkayıp zincir yağlayacaklar.[emoji16][emoji16]
Ali abi konuşma ve patch takdimini bana ve Alp'e son an sürprizi yaparak bize yaptırdı biraz heyecan yaptık.
Baklavaları sıraya koyduk bu akşam Besimcan yeni motorunun çamurluğunu düzeltti, kesesine bereket, güzel günlerde kullansın.
Uzun bir aradan sonra motorlar ile geldik ki buz gibi hava da olsa çok özlemişiz güzel oldu. Yazın yapacağımız yol yavaş yavaş şekilleniyor planlanıyor ayrı bir heyecanımız var ısınsın havalar.
Katılanlara çok teşekkürler gelemeyenlerede selam ve hürmetler.
Velhasıl bizi takip etmeye devam edin...[emoji2937][emoji2937][emoji2937]
M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Katılımı yüksek, heyecanlı, muhabbetli bir buluşma oldu, patch takdimli buluşmalara oldum olasıya hep bir farklı heyecan ile gidiyorum. Aday üye olan arkadaşların yüzlerindeki mutluluk ve heyecanı tarif etmek mümkün değil, onların heyecanı bizi de heyecanlandırıyor.
BESİMCAN yıllardır grubumuzun bir karış uzağında, en az 5-6 yıldır-taaaa Rasa kafe zamanından beridir tanıdığımız sevdiğimiz kardeşimİZ; verdiğimiz söz üzerine chopper motorunu aldığın an-bu kapılar sana açılır dedik, o da ekmeğini koparıp aldı, kendisine hayırlı olması dileğiyle, yollarda ve buluşmalarda her zaman yanımızda görmek istiyoruz.
RESUL, bizimle ilk teması DOĞUKAN vasıtasıyla oldu, iyi ki de oldu. Gruba ilk takılan birisinin daha henüz söylenmeden yapması arzu edilen gereksinimlerinin hepsini yerine getiren, grup olarak biz ona ne verebilirizden ziyade, onun bizlere ne katacağının sorgulanmayacağı - on parmağında daha fazla marifet olan "aday üyeliği" tutup koparan bir kardeşimiz. Kendisine hayırlı olması dileğiyle, nice sürüşlere ve buluşmalara diyorum.
Katılım sağlayan arkadaşlara teşekkürler, katılamayanların canı sağolsun, bir daha ki sefere hasret gideririz.
Altun um bu arada ellerine sağlık, fotolar harika :)
Cook teşekkürler, sizlerle olmayı, sizlerle muhabbet etmek bir yolda yürümek gerçekten çok keyifli. Ailemi, nişanlımı yanınıza tereddütsüz getirmek, onların size olan güveni sayesinde olmuş oldu aslında. Hayalimde bana yardımcı olduğunuz, beni desteklediğiniz ve bu zamana kadar bana sabrettiginiz için hepinize çok teşekkür ederim.
Yaşadığım duyguları bende çok tarif edemiyorum. Uzun zamandır bu anı bekliyordum. Özellik le Alpin patchimi vermesi manevi açıdan benim için çok ayrı bir yerde. Enerjim bittiğinde, "acele etme zamanı gelince alırsın" diyip enerjimi çoğalttığınız için teşekkürler. Özellikle İstanbula motoru almaya gittiğimiz de. Ben orada gerçekten ne kadar güzel bir yerde olduğumu, ne kadar güzel insanların buralarda olduğunu anladım. Tekrar herkese çok teşekkür ederim. Yüzlerimizin hep böyle gülmesi dileğiyle. Güzel sürüşlerde görüşmek üzere...