Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: CELİL Nickli Üyeden Alıntı Yisuf Tebrik ederim hayırlı olsun darısı yeni motora inşallah ğŸ‘ğŸ–ğŸğŸ‡¹ğŸ‡· Teşekkür ederim başkanım Eylülün sonuna kadar alacağım inşallah.
Alıntı: Yusuf006emre Nickli Üyeden Alıntı Ehliyet sınavını başarı ile geçtim. Bir hayırlı olsununuzu alırımm :) :) Gözün aydın hayırlı olsun
Alıntı: Yusuf006emre Nickli Üyeden Alıntı Ehliyet sınavını başarı ile geçtim. Bir hayırlı olsununuzu alırımm :) :) tebrikler hayırlı olsun M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: Resul.D Nickli Üyeden Alıntı Gözün aydın hayırlı olsun Teşekkür ediyorum.
Alıntı: darthan Nickli Üyeden Alıntı tebrikler hayırlı olsun M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Teşekkür ederim eksik olmayın.
Tebrikler Yusuf hayırlı olsun 8)
Alıntı: Küpeli Nickli Üyeden Alıntı Tebrikler Yusuf hayırlı olsun 8) Teşükkür ederim :)
Alıntı: Yusuf006emre Nickli Üyeden Alıntı Ehliyet sınavını başarı ile geçtim. Bir hayırlı olsununuzu alırımm :) :) Hayırlı uğurlu olsun Yusuf kazasız belasız güzel günlerde kullanırsın inşallah. Şimdi sıra motorda, ne alıyoruz sana? SM-A566B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: erkopaşa Nickli Üyeden Alıntı Hayırlı uğurlu olsun Yusuf kazasız belasız güzel günlerde kullanırsın inşallah. Şimdi sıra motorda, ne alıyoruz sana? SM-A566B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Teşekkür ederimm. Daytona 250V alıyoruz abi karar verdik haftaya alıyoruzzz. Motor İstanbulda İstanbula gideceğiz.
Alıntı: Yusuf006emre Nickli Üyeden Alıntı Teşekkür ederimm. Daytona 250V alıyoruz abi karar verdik haftaya alıyoruzzz. Motor İstanbulda İstanbula gideceğiz. Şimdiden hayırlı olsun Yusuf SM-A566B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi