ben aradım ozzy' i tamam dedi numaram var onda bi aksilik olursa arayacak beni zaten yarın yakın olurum oralara 15 dk da varırım
Yazdırılabilir Görünüm
ben aradım ozzy' i tamam dedi numaram var onda bi aksilik olursa arayacak beni zaten yarın yakın olurum oralara 15 dk da varırım
Bakın böle bi durum 3 gün soora başınıza gelir, ondan soora nerde bu arkadaşlarım diye melersiniz...
Lunatic abi, ne billiiim yaw , böle bişi olacağını da kafamı koparıyosun, kimi yolda bıraktım , kimin alosuna gitmedimmm?
Hakkımı yeme !
Ama Eğer bu kardeşime yarın saat 14:00 a kadar bu gerekn kanlar yetişmezse, İstanbul'lu kimsenin yüzüme bakmıcam... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :x :x :x :x :x :x :x
Kan tamam işte moon gidiyo başka kimse gelmezsede tmr gidecek
oke,ozan bana deli çerkes gelcek dedi ben tetikte beklerim sabah ararım 08:45 gibi ters bi durumda ordayım
İnş ameliyat iyi gecer. 1 ay içinde kaç kere verilebiliyor.Ben 13 gün önce verdim, tekrar veriliyor mu cvp yazarsanız işe gitmeden hastaneye ugrayıp vereyim.
Yok kardeşim allahrazı olsun düşünmen yeter normalde 6 ay çok zorunlu olursa 3 ayda verebiliyosun daha önce olmuyor bende aynı durumdayım
1.
Abi yanlız yarım litre(1 ünit) vermiştim ben.
1 ünite 285 gr gibi bişeydir eğer yarım litre verdiysen iyi ayakta kalmışsın
abi 1 poset işte yarım litre degil mi onlar.Alıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı