metin hakkatten alemmişin yavv.. iki işi bi arada gördün yanii...
şimdi forum ama sayfasından girip tanışma topiğine bi iki kelam yazı yaz kardeşim.. bi başlık aç kendine...vatandaş tanısın seni .... 8)
Yazdırılabilir Görünüm
metin hakkatten alemmişin yavv.. iki işi bi arada gördün yanii...
şimdi forum ama sayfasından girip tanışma topiğine bi iki kelam yazı yaz kardeşim.. bi başlık aç kendine...vatandaş tanısın seni .... 8)
Nerdeymis ustan izmirde bizde bulalim bi baksin bizim rr larada.bu arada izmirdeysen buyur gell cuma gunu toplantimiza.detaylar rr izmir basliginda.Alıntı:
alemmetin Nickli Üyeden Alıntı
Gercekten de bi tasla iki kus vurmussun.
metin dostum aramıza sitemize formumuza hoşgeldin öncelikle
ve iyi yaptın da geldin kalıcı ve katuılımcı olman dileklerimle ve teşekürlerimle tekrar hoşgeldin diyorum NEDEN mi?
10.MART 2007 de acılmış bir başlığı vede en son 21 HAZIRAN.2007 de yazılmış bir konuyu sen 31 ekimde yani yaklaşık 4 ay sonra tekrar gündeme getirmişsin yani bu demektir ki... sen eski mesajlarımızı şöyle bir gözden geçirmişsin seninde dediğin gibi o mil olayı gerçi arkadaşlar da belirtmiş ama senin de yazmanla tekrar yeni arkadaşlarında bilgisi olmuştur.
bir konuyu yazmadan önce eski acılmış başlıkları gözden geçirmek başlık kirliliğini önlemek adına çok güzel bir olay..
cümleten hoşbulduk.. :)
pek fazla zaman bulamıyorum internette dolanmaya o nedenle cevaplarımda biraz gec dönebilirim kusuruma bakmayın artıkın..
İzmirli arkadaşlar toplantıya çağırdığınız için teşekkürler ancak pek boş zamanım olmuyor o nedenle katılmam biraz zor gibi hele hele cuma imkansız.. (cumaları gece 24.00 kadar genelde çalışıyorum)
Gerci hafta icide çıkıp eve gitmem saat 20.00 gecer genelde o nedenle anlayın artık..
motorcu arkadasa gelince (tek başına çalışıyor) başı cok yogun oldugundan ki ben eski müşterisi olmama ragmen bana bile 1-2 hafta sonra gel diyebiliyor. O nedenle sizinle ilgilenirmi ilgilenmezmi bilemiyorum. Yinede adresini vereyim . Yalnız benden duymadınız :))
Basmane büyük postanenin yanından giren sokaktan içeri girince yaklasık 50metre ileride sağda motorcu mehmet diye sorsanız gösterirler şu an sanırım mondial yetkili servisliğide yapıyor yanılmıyorsam.Yalnız RR servisi değil onuda belirteyim..
Merhaba arkadaşlar
Amartisör konusun da ben de bişeyler söyleyeyim
Biliyorsunuz arka salıncak kısmını bizzat söküp topladım.
http://www.regalraptor.net/forum/vie...otografli.html
burda resimlerle anlatmıştım. Amortisör sesini zannettiğiniz şey salıncak milinden geliyor.
sökmeden evvel bu ses ben de de mevcuttu bakımdan sonra (yağlama temizleme) kesildi. Birde amortisör lastik takozları lastik gıcırtısı yapabilir. bunu da dikkakate alın.
Motorunuz kapalı alanda muhafaza etmiyorsanız bu ses mutlaka başınıza gelecek.
Sebebi salıncak mili salıncağın içinden geçtiği yerlerde metal pullar ve pilastik burçların olduğu yerden geçiyor.
arada takozlar var. Bunlar paslanmış durumdadır. Ondan kaynaklanır. Benimki öyleydi. Gresleyip takınız geçecek.
Sökmüşkene rulmanlarıda kontrol edersiniz. :P :mrgreen:
Birde ben bir halt yedim. Amortisörleri deneme amaçlı yumuşak amortisör daktım :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
İzlenim: Çok mükemmel ......çım rahat etti. Bunu uzun yolda denedim EDREMİT HAVRAN a kadar gittim geldim. Mükemmel rahatladım .
Yalnız bişey vardı beni raatsı eden. Salıncaktaki zincir koruma lastiği aşınmaya başladı. Nedeni.? az sonraaaa :idea: :idea: :P :P
O lastiğin aşınma sebebi zincirin bollaşmasından kaynaklanıyor, yolda giderken salınım yapan zincir lastiği aşındırıyor zamanla, bunun için zincir gerginliğini aynı düzlemde tutmak lazım.
beyler ben 1 ede ayalıyom 4'dede hep aynı numara bi değişiklik yok bende bıraktım kendi haline.
Alıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
Komutanım sizin ağırlığınızdan ötürü belki değişiklik göstemiyordur, tabi yayların sertliğini sağlam bir tümsekten geçince anlayabiliriz ancak, eğer kıçımız seleden kesilirse serttir, kesilmezse tam karardır, en güzel yöntem bu :P
aynen öyle bide ardcılı binince çukurlardan gecerken tekerlekler herhalde çamurluğa değiyor .... ama helali var yinede geziyor memleketi....
Alıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
Çinliler bunu hiç düşünmemiş işte, lastiğin çamurluğa sürtmemesi için lastik takoz koymamışlar amortisörlere ve en önemlisi elektrik aksamı çamurluğun içinden geçiyor, çamurluğa değen lastik aynı zamanda kabloları aşındırıyo, buda 2 kişinin başına geldi bu sitede.