Alıntı:
yanar17 Nickli Üyeden Alıntı
Şambrel parçası nasıl duruyor acaba kapak üstünde, bi resim koyabilirsen görüntü açısından fikir olur herkese, bide şambrelin şeffafı yok ama galvaniz boyayla boyarsan enteresan bişe olabilir ;)
Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı:
yanar17 Nickli Üyeden Alıntı
Şambrel parçası nasıl duruyor acaba kapak üstünde, bi resim koyabilirsen görüntü açısından fikir olur herkese, bide şambrelin şeffafı yok ama galvaniz boyayla boyarsan enteresan bişe olabilir ;)
zırıltıyı tercih ederim ki bende oda yok bu arada bu kapakların tanesi 50 ytl dikkat edin yani
herkese selam,
Birkaç aylık Regalciyim, siteyide uzun zamandır takip ediyorum.
Yan nikelaj kapaklarla ilgili aynı sorun bendede var, çizik ve boyaları dökülüyor. Serviste tanesi 50 ytl. Baya pahallı geldi. Emre Ltd. internet sitesinede baktım ama galiba orda yok.
Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Özgür
34 DL 1319
Beşiktaş- İstanbul
peki özgür sen bulabildinmi acaba ben izmirde bulamadım benımde sol kapak düştü acaba nasıl bulabiliriz yardımlarınızı bekliyoruz
emre ltd var motojunıordada var telefon acıp sor istersen 25 ytl falandı tanesı
Valla servisler bu işi ne tutturabilirse işine çevirdi artık :?
izmire gönderirler herhalde kargoyla bide telefonunu biliyorsanız verirseniz çok sevinirim valla çok teşekkür ederim motor böyle yarım kalıyor:D
Gönderirler tabiki, gerekli numaralara servisler bölümünden ulaşabilirsin...
Bu kapakların nikelajlı olanlarından artık yok geleceğide meçhul ama emre ltd de boyalı olanlarından var alıp nikelaj yaptırılabilir.