valla devam ediyor bak taaa samsundan okan ayar vermiş almış valla bi telefon adımı ver iş tamamdır. arkadaşın adı emre
aman ha benim bi ortaklığım yok arkadaş cok can bi çocuk ...sonram benim adımıda çıkarır lar esnaf üye diye tübe tübeeeeeeee.
Yazdırılabilir Görünüm
valla devam ediyor bak taaa samsundan okan ayar vermiş almış valla bi telefon adımı ver iş tamamdır. arkadaşın adı emre
aman ha benim bi ortaklığım yok arkadaş cok can bi çocuk ...sonram benim adımıda çıkarır lar esnaf üye diye tübe tübeeeeeeee.
Listede benim yan çanta talebim yazıyor sadece. Ona arka duble çantayı da ekletmek istiyorum mümkünse.
valla komtanım sizin adınızı verdim... biras mırın kırın etti fiyat konusunda fuar fiyatıydı felan dedi.. bende dedimki o zaman yaşar komtanım gessin o yapsın pazarlığı dedim :) ..63 ün de altına iner diye korktu heralde emre kardeş.. havalesini yaptım cuma mal yola çıkacak...gomtanım kusura bakmadındemi.. vallaha bekleyemedim .... :( :(
arkadaşlar çantaları kendimiz mi alacaz yoksa beraber gidipmi alacaz yada paralar toplanıpta toplu alıp birgün toplanıp dağıtacaz biraz hız versek diyorum şu çanta olayına.....
Birde ben ön far istiyorum nerede bulabiliriz içi biraz daha kaliteli tam şeffaf camlı ÖNFAR yardım diliyorum
Arkadaşlar son dakika haberi kimse toplu alımı beklemesine gerek yok sirkecide tümopara gidip regalraptor.net geliyoruz aidikurt yolladı bizi derseniz aslanburclunun deidiği fiyatlardan alabilirsiniz bilginize.Hatta sponsorluk anlaşması yapıcaz regalraptor üyelerine iskonta oranında anlaşıp o kadar indirim yapılacak diğer urunlerdede bilginize.Camiyamıza hayırlı olsun simdiden.
Tebrik ederim Alper.
Tam da ben yarın gidip almaya çalışacaktım aynı fiyattan bu iyi oldu.
Arkadaşlar bi şi sorcam. Bu yan çantalar dediği bir çifti 80 ytl dimi? Ve arka duble çanta dediği resimdeki birleşik halde 63 ytl. Doğru di mi? Kestane kebap, acele cevap :pls:
Evet dostum, aynen öyle.. Yan çanta çifti o fiyat, arka çanta da duble...
Sağol dostum, eyvallah
o beya kurtuldum valla nerdeyse pazarlamacı üye olcaktık