Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin...
Yazdırılabilir Görünüm
Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin...
Yan çantalar gerçekten orjinal ve iç hacmi geniş kaliteli bir şey. Kapakları kilitli yani anahtarı var. Resmini çekmek aklıma gelmedi değil de sabah trafiği, yağmur, akabinde iş başı ve işyerinde bekleyen işler vs. anlayacağın dedim bu arada resimle mi uğraşacağım. Valla siz orada burnunuzun dibindeki adamı bir akşam toplantıya getiremezseniz tabii motoruyla beraber, ben başka birşey demiyorum. Tabii o da gelmezse ona da aynen başka birşey demiyorum.Alıntı:
müslüm baba Nickli Üyeden Alıntı
Okan ın dediği gibi gece 2 den sonra gibi oldu, sabah saat 6,45 de aradı, tabii hava daha aydınlanmadığı için Okan ın dediğinden oldu.
Ama şanslı olarak aldı motoru, fiyat olarak da en az 2.000 YTL ucuz, bugünkü piyasa fiyatlarına göre. Hayırlı uğurlu olsun.
Hayırlı olsun tekrar.Kazasız belasız gelsinde istanbula belki oda gelir artık toplantılara
gercekten cok şık acaip bişi :) hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela göstermesin güle güle eskit :) valla herkes motor buyultuyor hayırdır inşallah :)
AKSU kardeşim herşeyden önce yardımların için, sabahın çok erken saatinde aramaktan çekinmeyeceğim duygusunu oluşturduğun için tekrar tekrar teşekkürler..
siz ayrıldıktan sonra bildiğiniz gibi orijinal egzostları çok yakında bulunan kargo şirketine teslim ettik.
yanımda her ihtimale karşı getirmiş olduğum baloncuklu ambalaj naylonu sanki ölçülmüş gibi birebir sarıp sarmaladı..20 ytl ödedim anlaşmalı olduğumuz için..
daha sonra noterde işlerimiz 15 dakikada halloldu.noterde 230 ytl ödedim.arkadaşıma yeni bir sigorta poliçesi düzenletip bana ulaşması için faxını sağladım.
saat 11 gibi eskişehir yoluna çıktım.otobana giriş noktasında son benzinciye uğrayıp depoyu doldurmak istedim .6 ytl ye doldu. :mrgreen: yani deposu doluymuş..
şidetli yağış devam ediyordu.aynı benzicide lastik havalalrını tamamladım.ve yine yanımda getirdiğim astronot tulumunu giyinip kuşandım..yola çıktım kabus gibi bir şiddetli rüzgar, ve yağış oldukça yavaş ilerlememe neden oldu.çok ıslandım tulum bile işe yaramadı diyebilirim.
yolda ki ilk dinlenme noktası tam 65 km ileride gerede yakınlarında idi.. kendimi abartısız oraya zor attım..bir süre dinlenip kendime geldikten sonra tekrar motorun yanına geldim..nasıl yol alacağım diye düşünürken saat 12.15 ti. ve dışarıda kar yağıyordu
şimdi aklınıza gelebilir hava raporu die bir şey var..
bayramın 1.2.3. gününü doğru tahmin eden metoroloji 15.ekimi güneşili diiyordu yurt genelinde.
her neyse motora binme hazırlığı içinde iken bir mercedes vito yanımda durdu. :mrgreen:
eldivenlerimi takmaya çalışırken bana dikkatlice baktığını gördüm. sağ camı açarak bu havada gitmek çılgınlık
motoru arabaya koyalım dedi. bende olur kardeşim gibi bişeyler geveliyorken dinlenme tesisinde çalışan bir işçiydi sanırım elinde 3 adet geniş tahta yanımda belirdi..3 basamak merdiven vardı o mekanda..
aracı yanaştırıp tahtaları uzatıp motoru yüklememiz sadece 5 dakikamızı aldı. :|
saat 16.30 da kartal gişelerden çıkıp pamukale nakliyat ambarının mevcut rampalarında motoru indirdikten sonra eve geldiğimde saat 17.00 idi.
kıssadan hisse ..
10 yıldır yapmış olduğum iş seyahatlerimde ısısz bucaksız anadolu bozkırlarında yolda gördüğüm sayısız kişiyi aracıma alıp onların dualarını almıştım..
bugünkü zor anımda ben teklif bile etmeden böyle bir şeyin olmasını ben buna bağladım..ALLAH ın rızasını kazanmışım demeki O da bugün gerçekten bu kişiyi bana yolladı..
motora gelince egzostlar süper..yoldaki ses harika..bu motorun 1000 km bakımı yapılmış daha önce.
en kısa sürede bakımını yapmak istiyorum. yarın için ruhsat tescili için arkadaşıma vereceğim gerekli evrakları.
birde çantaların bahsi geçmiş. gerçekten çok kalliteli ve hacimleri çok geniş.çantalı resimleri atarım..markası hepko becker.
toplantılara gelememem ise kasıtlı bir şey değil..üyelerin bir çoğu bana göre karşıda ve en uzak noktada olan benim.bu bakımdan bana ters kalıyor.akşam trafiğinde ulaşmak bir dert. ve akşmları çoğunlukla web işlerim çeşitli güncellemelerim oluyor.
daha önceleri bir çok kişi ile bostancı-maltepe kartalda bowling mesala buluşmalarımız oldu..işin tuhafı o kişilerin çoğu bu sitede yoklar.
Sağsalim gelmişsiniz mutlu olduk bundan sonrada kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim
Hayırlı olsun uğur abi..Regali satan shadow oluyo yakında sitenin adınıda değişcez galiba.SHADOW RİDERS OLUCAK :P
ooo kovboyumda maceraya bak sen...
hayırlı uğurlu olsun üstadım...
yahu şu shadow un hiç beğenmediğim yanı deposu naylon bidon gibi... yoksa makinaya diyecek birşeyimiz yok...
abi depo DAMLA depo olacak gerisi şekil bozukluğu olur...
hayırlı ugurlu olsun allah kazadan beladan korusun
hayırlı olsun kaldera abim.
mehmet abi senden ayrıldıktan sonra söyledi ankarada olduğunu. aldığın motoru tanıyorum. çok güzel bir motor. kazaszı sürüşler dilerim.