-
Hülya kardeşim.. geçmiş olsun....
yazılanlardan anladığım kadarıyla eşiniz kuryelik yapıyor...allah kolaylık versin...acil şifalar diliyorum...
gereksiz olarak görmezseniz eğer elimden geleni yapmaya çalışırım...
maddi olarak altından kalkamayacağınız bi durum olursa muhakkak haberim olsun...
eniştemize ve size geçmiş olsun ....allah beterinden korusun...
-
çok büyük geçmiş olsun arkadaşlar allah beterinden korusun
hakikaten verilmiş sadakanız varmış inş. son kazanız olur
ama şunu unutmayın arkadaşlar nasıl kaza yaparsanız yapın suçlu siz olursunuz malumunuz bizleri hiç sevmedikleri gibi
ifadelerimizinde yalan olduğuna inanıyorlar
sağlık durumunuz hakkında bilgi verebilirseniz seviniriz
-
çok çok geçmiş olsun sizede eşinizede verilmiş sadakanız varmış yapabilecegim bir şey varsa lütfen yazın allah birdaha göstermesin allah kazadan beladan korusun
-
Geçmiş olsun acil şifalar arkadaşlar daha dikkat edelim...
-
acil şifalar dilerim inşallah bir daha olmaz, bunlar üzücü olaylar tekrar tekrar geçmiş olsun size ve eşinize
-
Cok gecmis olsun. memlekette bu kadar maganda warken biras daha dikkatli olmaya calisin. acil sifalar diliyorum
-
Geçmiş olsun.
Demek ışıklarda durdunuz, siz ilerlediniz adam hızını aldı ve arkadan güm. Bu çeşit öküzlerden her yerde var da İstanbul da daha fazla. Sonra da yanlış rapor düzenlenmesine çalışmış ve başarmış da yani. Şimdi hakkının yendiğine mi kızacaksın, hazmedemeyeceksin, yaralanmana mı üzüleceksin motorun hasar aldı onu mu düşüneceksin.
Hayatta hertürlü zorluklar ve kolaylıklar bizim için ne yapacaksın geriye dönüş yok, Allah acil şifalar versin tekrarını göstermesin.
-
Büyük geçmiş olsun. En kısa zamanda sağlığınıza kavuşmanızı dilerim.
-
[quote="hakkı"]"verilmiş sadakanız varmış" yada "allah çocuğunuza bağışlamış" derlerya tam anlamıyla size uyuyor. gelmiş geçmiş olsun. allah daha beterinden saklasın. son durumunuzun ne olduğunu bende tam olarak anlayamadım, umarım çok önemli bir şeyiniz yoktur. bize net bir bilgi verir de bizi rahatlatırsanız sevinirim.
pek sormaya dilim varmıyor ama, kaza anında hangi koruyucu kıyafetlerin üzerinizde olduğunu belirtir misiniz? (kask,eldiven bot vs. gibi, marka olarak değil)[/quot
son durumumuz iyi Allah a şükür.eşimin pansumanları ve iş hayatı devam ediyor :( 7 günlük çalışamaz raporuna rağmen.ama onun dışında iyiyiz.bu arada korumalara gelince bana kızacaksınız belkide ama olacağında önünde geçilmiyor bazen.korumalı montum olduğu halde ben o gün gidip korumasız deri montumu giydim.kaskım vardı ve korumasız çizme.bir de kot pantolon.eşimde ise kask,korumalı mont,korumasız pantolon ve korumasız çizme.ama dediğim gibi mucize ötesi bu kurtuluşta montumda toz dahi yoktu.Allah çocuğumuza bağışladı dediğiniz gibi.ama bundan sonra kesinlikle ve kesinlikle yaz olsun kış olsun mesafe uzak yada yakın full korumasız hiçbiryere gitmeyi düşünmüyorum.
-
geçmiş olsun,allah beterınden saklasın verılmıs sadakanız varmıs,sizlere acil şifalar dilerim.
bu gunumuzde motor kullananlara hıç saygı yok toplumumuzda dıkkat zaten yokbılmezler ıkı tekerdır bu kullanan ne kadar dıkkat etsede bır dangalak mutlaka çıkar (mazur gorun) cok sınırlenıyorumbu ınsanlara ınanın kafamdakı kaskı kafalarınde parcalamk gelıyor.ınsanlrın motor zevkını yada ıhtıyacının i....E edıyorlar.sesımızı duyurmak lazım derım .tekrar gecmıs olsun :oops: