-
Hoşgeldin küçük dev adam, senden umutluyum yazıların aklı başında ve seviyeli, bu kıbrısı biz adam edemedik ama sizler umudumuzsunuz inşallah kıbrısta gelecekte iyi işler yapar kıbrıslılara ne olduklarını nereden nereye geldiklerini anlatırsınız, yoksa üçüncü barış harekatı yapacağım oraya haberleri olsun.
-
can aramıza hoşgeldin kardeşim Mersin den yapılması gereken bişi olduğunda hallederiz. (MERSİN-MAGOSA arası olur ancak)
zaten bir ara bende gelecem o tarafa olmadı bi görüşür tanışırız.
1.cisi bildiğim kadarı ile Kıbrıs trafik konusunda sıkıdır ehliyet falan diyorum sen ehliyetsiz motor nasıl biecen orada o biraz zor. önce ehliyeti kap derim.
2. 2.el antalyadan alacaksın Mersin e mi getireceksin motoru Motroun kıbrısa geçmesi için (türk Plakalı olarak)
ototuring ten bir Triptik ( motorlu araçın pasaportudur 3 ay 6 ay 1 yıl gibi süreler için verilir) çıkarmak gerekiyor.
3 hepsi halledilir kafanı yorma iş o zaman gelsin yeter ki.
kalıcı ve katılımcı olman dilğiyle.
-
Kino bey ve müslüm bey sizlerede tesekkür ederim,simdi kino amcanın sorularına benim cvplarım sunlar;
1- ilk olarak ehliyeti alacağım kıbrıstan (a-2)
2-parayı biriktirdikten sonra antalyaya 1 hafta izne cıkacagım osırada ne yapıp edip 5 gün içerseinde bir regal almalıyım 2. el (Temiz olacak)
3-motoru aldıgımda biraz test sürüsü yapıcam antalya içinde ve zamanı geldiğinde kaskım,deri montum,siyah pantalon,maskemle beraber ver elini mersin yoluna... 8) (gündüz seyehati)
4-mersine geldigimizde ihtiyacım olan sizlerin kino abimizin biraz yardımı olabilir....oda gümrük için merakımdan yani daha önce hiç araç gecirmedigim için kıbrsıa ondan bu merakım...
SAYGILAR...Tekrar Hoşbulduk...... :|
-
hey Alaykoy-Lefkoşa ya gelirsen haberim olsun. Orada zaten ben bir RR ile dolaşıyorum.
bu arada ben motosikleti Tunceli den Mersine binerek getirdim ve taş ucundan Kıbrısa geçirdim. Daha once de sana yazılan işlemleri yapimak gerekiyor. Ayrıca senin üstüne başka araç da kayıtlı olmamalı. Benim araba da vardı onu eşimin üstüne vekaletle kayıt ettirdim. Sonra motoru geçirebildim. Touringten belge alabilmen için motor senin üstüne kayıtlı olmalı veya vekaleten senin üstüne yapılmış olmalı. ayrıca galiba ehliyet de gerekebilir.
Niyetin varsa hiç düşünme hepsi 1 günde biter.
-
Hoşgeldin, umarım hayalindeki motora enkısa zamanda kavuşursun...