-
abi güzel olmuş ama .bende tek sele yaptım özel sele getirttim almanyadan bir arkadaşıma ama keşke motoruna klasikteki gibi ,(T) GİDON gidon taksaydın daha hoş dururdu yinede güzel olmuş ben ön çatalıda 10 santim uzattım size foto göndericemRÜZGARIN ILIK OLSUN
-
saol dostum açıkçası T gidonu pek sevemedim ben ayrıca bu tamamen benim dizayn ve km saati rahat görünüyor...bende de sıra seleye geldi..tek sele ama daha ince ve arkaya doğru uzanan düşünüyorum...ama buralarda yaptırabilirmiyim bilmiyorum...fotolarını bekliyorum..önemli olan bu cesareti bulabilmektir bence..yani radikal değişiklikler yapabilme..yoksa motorun üzerine devamlı tak takıştır hoşlanamadım ben...kolay gelsin...
-
-
ya bu çamurluk mükemmel olmuş abi nası yaptın nerde yaptırdın kaça mal oldu ???? ve istanbulda nerde yaptırablirim :?
-
Çamurluk güzel olmuş gerçekten.
-
evet güzel olmuş ama direksiyonda güzel olmuşta kullanımı nasıldır
-
teşekkür ederim arkadaşlar...direksiyonun kullanımı çaylak direksiyondan daha zevkli..zorluk kolaylık açısından bir fark yok..ayrıca açısını ayarlayabiliyorsunuz...motorun ön görünüşü sanırım istediğim şekle sokabildim(direksiyon-sinyaller-far ve önçamurluk..(bence orjinal önçamurluk üzerindeki lastiğe göre geniş ve yüksek duruyor.))...beni tatmin etti..motor daha seksi çizgilere sahip oldu..daha agresif..
http://img413.imageshack.us/img413/7841/pict0027hm3.jpg
-
abi aynalarada sert hatlı bişiler yaparsan çok tatlı durur....
çamurluk hakkında bişi söylemedin ?
-
aynalara da bişeyler düşünüyorum ama henüz toparlayamadım ,sırayla:) çamurluk 100 ytl yi buldu + sanayiye git gel mesai:)
-
valla çamurluk ucuz olmuş da sanayide neycilere yaptırdın abi ??? yapım aşamasını anlatırsan bende yaptıriyim hazır çamurluğu kırdım :D