-
evet evet baktıgın yöne gitme olayını scooter dersi alırken söylemisti egitmen...sanırım ben gidonu cevirip duruyormusum..söledi serdarda..düz dur die...sorun yok simdi...düz duruyorum..ama hala su debriyaj gaz ayarı sorun... :cry:
ama istedigim yerde durabiliyorum :cheesy:
iyi iyi olucak bu is...
bu arada haftasonu polenezköye dogru bi gezelim dedik...tam anadolu fenerindeydik ki tlf geldi cross yapan arkadaslarımızdan ertugrul kaza yaptı die.. :( döndük kavacık'a hastaneye...kolu kırılmıs...hemen aksamında yani dün ameliyata girdi ve platin takıldı...ertugrul yani gazi motor...gecmis olsun diyoruzz...
aman dikkatli olun...
kazasız sürüsler
-
Gazi motorun sahibi ertuğrulmu çok geçmiş olsun..
-
Arkadaşımıza çok büyük geçmiş olsun, tez saatte yeniden yollarda görmek dileğiyle.
-
bak ya tüh tanımıyorum ama çok çok geçmiş olsun acil şifalar
-
tesekkür ederiz...aksam yanındaydık..görüstük..agrı sızı haric iyii...hastaneden cıktı..evde bakılıyor...umaırm en kısa zamanada iyilesir... :cheesy:
simdi kaza sonrası serdarla saglık sigortası yaptırmaya karar veridk...hemen arastırmaya koyulduk... :idea:
herkesin aklında olsun yatarak bakılan durumlarda herseyi karsılayan sigortalar var..kaza sigortası deilde saglık sigortası daha iyi dio ertugrul..herseyi karsılamıs sigorta...muhakkak saglık, kaza sigorta yaptırın...
kazasız sürüsler :lol:
-
Sigorta şart arkadaşlar, heleki milyonlarca takozun şöförüm diye gezdiği bir şehirde şarttanda öte birşey, hiç yaptırmış olan arkadaşımız yokmu, yani hepimiz allaha emanet mi biniyoruz motorlara :)
-
meraba arkadaslar...
ER olarak ücretsiz motorsiklet üzerine seminer düzenliyoruz...siteden daha detaylı bilgi bulaiblirsiniz...
www.earlyriders.net
özellikle benim gibi yeni baslayanlar icin gerekli gibi...
görüsmek üzere
ps: bu arada motor hala altan motorda...haftasonu yagmur olmazsa claısmaya devam :cheesy:
-
Cumarteside dahil olmak üzere şakır şakır yağmur yağsın ama pazar günü güsel olur hava inşallah :?