farı taktıktan sonra direk bağlıyacak mısın yoksa sigortada bir tadilat veya bir röle filan eklemeye gerek var mı?
Yazdırılabilir Görünüm
farı taktıktan sonra direk bağlıyacak mısın yoksa sigortada bir tadilat veya bir röle filan eklemeye gerek var mı?
ben direk bağladım valla orkun abim
şu bahsi geçen h4 35w ampül canaklımı yoksa tırnaklı mı?Alıntı:
ilkerkoparal Nickli Üyeden Alıntı
abi bu konu nun ilk sayfasına bakarsan ampulude far tasınıda koydum resim olarak
ben sana değil ilker'e sordum dostum. senin far ampülünün resmini gördüm, onlar çanaklı. ilker 35w h4 lerden bahsediyor. çanaklılarda 35w yok yada ben bulamadım, ilker'in kullandıkları tırnaklı ise aramaktan vaz geçeceğim. ben yaklaşık 2-3 ay önce taktım bu far tasını ama 35w çanaklı ampül bulamadım.Alıntı:
yeaks Nickli Üyeden Alıntı
hakkı kardeşim benimkiler tırnaklı ama tırnaklı h4 lambayı çanağa monte edebilmek için ufak bir plastik ara parça verdiler ve çok sağlıklı bir şekilde montajı oldu
teşekkür ederim kardeşim. bende dediğin gibi aparatla bağladım. demekki çanaklı 35w h4 aramaktan vaz geçicez.Alıntı:
ilkerkoparal Nickli Üyeden Alıntı
h4 olayı tamamdır şimdi xenon deniycem xenon kaldırırmı kaldırmazmı görücez xenon un çektiği elektrik 35w bende şu anda 55w ampul var 100w ampulu taktım öylede kullandım bi sorun çıkmadı sis farlarında da iki adet cıvalı lamba var 55w tan ama onları sellektörde kullanıyorum
yunuscum farba camını çerçeve nasıl oturttun onun resmini koyabilirmisin zahmte olmazsa :D:D:D:D:D
bende bugün farba far tasını ve h4 ampulü taktım biraz silikonla halledebildim işi yalnız açısını iyi ayarmak gerekiyor farın çünkü orjinalindeki gibi far ayar visa yok fakat 35 lik h4 zayıf gibi geldi bana birde 55 watt denicem