Amin Aksu baba! Sağolasın!
Yazdırılabilir Görünüm
Amin Aksu baba! Sağolasın!
ne diyelim kardeş, Allah hayırlı teskereler nasip eder inşallah. pazar günüde bi aksilik olmassa uğurlamaya-vedalaşmaya gelmek istiyorum.umarım aksilik olmaz.
demek bu pazar...
ınsallah gelmeye calısırım...
oldukı gelemedık!
allah sana ve senı sevenlere sabır versın...
sayılı gun gelır gecer...
rahmetlı dedemın bı sozu vardı.( oglum kafana takma.bıtmeyecek bısı olsa benımkı bıtmezdı derdı)...
bız bıle 10 yılı devırdık...
dostum sana hayırlı tezkereler dılerım..
allah yardımcın olsun...
boyle sıkıntılı gunlerımızde senın gıbı vatan evlatlarına ıhtıyacımız var.. 8)
la serhat samsuna düşersen yaşadın haa..
benim evin az üsütne denk geliyon..
bağırsan duyarım.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
abi hayirli teskereler. allah yolunu acik etsin
hayırlı teskereler
Sağlıkla git gel.Hayırlı teskereler dilerim.Vatana millete hayırlı olsun.
Sağlıcakla kal.
Serhat kardeşim, şimdiden hayırlı tezkereler. Pazar gönü görüşeceğiz...
Şunu da söylemeden edemeyecem; belki senin askerlikle ilgili bütün kurgularını alt üst edecek ama "askerlik mantığın bittiği yerde başlar" klişesine fazla inanma. Mesleği askerlik olan abilerimiz dostlarımızın yanında bana ahkam kesmek pek düşmez ama askerlikte yapılan her şeyin mantığı vardır. Sana düşen, bunu sorgulamamak olacaktır sadece :)
Güzeldir askerlik güzeeell... Benim unutamadığım 1.5 yılım geçti, hey gidi günler...
"Ankara" çıkacak sana kısa dönem. İçimden böyle geldi :)
Oooooo kehanetler başladıysa grup havaya girdi demektir :)
Sen yine de benim kehanetlere fazla güvenme Moon'um. Kendimi İstanbul diye hazırlarken en güney doğu'ya gitmiştim...Alıntı:
moonchild Nickli Üyeden Alıntı
Kötü mü oldu, hayır. Her yer vatan...
Bu arada toplantıya sürpriz konuklar da gelecek; en CEZERYESİNDEN :mrgreen: Kino baba kargoya verdi, cuma bende; birileri Bull'u marke edip benden uzak tutarsa Pazar'a kadar sağ salim sizlere ulaştırırım... :P
2008'de nüfus patlaması olacak gibi, söyliim :)
En büyük asker bizim asker+cezerye+pazar sohbeti; daha ne olsun... katılımı coşturalım baylar bayanlar....