-
şu kaskın kırılması olayı çok sakat.. düşme esnasındaki darbelere karşı taktığımız kask ilk yada ikinci darbede kırılır ve diğer darbeleri direkt olarak başımıza alacaksak kask takmanın ne manası kaldı ki? okan abicim söyle kaskının markasını cinsini tüküreyim ben o kaskın içine ... söyleki daha yeni kask alacak arkadaşlar tedbirli olsun.. ben airoh marka bi kask takıyorum tabii bide merakım acaba benimkide kırılırmı korkusundan kaynaklanıyor. sen git dünyanın parasını ver kask al ''aman abi dünyanın parasını verdik ama acımıyorum paraya yeterki korusun'' diye kendini avut o gitsin ilk kazada çat diye ikiye yarılsın.. yazık günah korumayacaklarsa ona göre davranalım yada koruyacak olanı alalım insan düşünce kafası birkere şiddetli darbe almazki çoğuzaman biden çok kez biyerlere çarpar..
neyse abicim Allah korumuş valla. büyük geçmiş olsun.. kediye ne oldu bilemiyorum ama sen 4 ayağının üzerine düşmüşsün(şanslıymışsın). umarım biz senden daha şanslı oluruz ve o tip bir kazaya hiç karışmayız..
-
okan büyük geçmiş olsun akşam arayacam
simdi valide nin yanından aramayayım olay yaratmasın
bu yaştayız ama halen valide baskısı altındayız ne yapalım.. birde kadıncağız heyecanlanacak falan ..
yani yinede bir şeyler kırdın kask ayna gibi neyse sende kırık yok ya gerisini boşver....
-
Geçmiş olsun okan. Allah beterinden saklasın.
-
geçmiş olsun abi acil şifalar dilerim
-
GEÇMİŞ OLSUN....
ACİL ŞİFALAR DİLERİM....
ALLAH BETERİNDEN SAKLASIN....
-
iyiyim arkadaşlar yavv...
önemli bişi yok...
kaskımıda inceledim akşam karanlıkta kaldırıp atmıştım garajda....vizör baglantısından atmış...yani bütünlüğünde bi hasar yok...COX marka .. bence kaliteliymiş....
ders 1...
asla ve asla hırslıyken motora pinmeyeceen...
ders 2...
hırsını gaz kolundan ve fren kolundan çıkarmayacaann...
ders3...
şehir içinde regale pineceenn....
ders 4...
hep koruma tam koruma gezeceennn....
KEDİLEREDE HER GÖRDÜĞÜN YERDE KIŞŞŞTT DİYECEEN....
-
ohoooo ben hep gec takip ediorum burayı yaws ne olmusda haberimde yok :( gecmiş olsun okan abi ufak tefek diip gecme :) tekrardan cok buyuk gecmiş olsun :)
-
yavv ben kedicikleri severim bendede bi tane ankara kedicigi var ama yinede kedi kopeklerin aniden karsima cikma olasiligina karsi o an ne yapmaliyim diye dusundugumde 2 secenek var sanirim cok yavassan dur degilsen kedinin kacis yonunun zittina kir yada ustunden gec
-
okanım modum samsunlum
seni malülen tekahhüte ayıracammm
bu ne yaaa tecrübeni konuşturmuşsun yineeeee
başka birisi olaydı motoru yatıracağına , bodoslama dalardı arabaya ondan sonra offf offfff
arkadaşlar tecrübe öğrenin ( bilmeyenler tabii )
-
Büyük geçmiş olsun, acil şifalar dilerim...