altan motora da bütün ayarları yaptırdım sağolsun tamer bey yarım gün ilgilendi ses biraz azaldı ama büyük ihtimalle piston silindir eteğine vuruyor diye oda onayladı
Yazdırılabilir Görünüm
altan motora da bütün ayarları yaptırdım sağolsun tamer bey yarım gün ilgilendi ses biraz azaldı ama büyük ihtimalle piston silindir eteğine vuruyor diye oda onayladı
Açtır abi o zaman motoru, etekmi ceketmi çıksın piyasaya, varsa bir kusuru firmaya cümbür cemaat baskı yaparız çamura yatarlarsa eğer ...
bakalım artık yarın yatırcaz malı dikilitaştaki servise bakalım ne yapacaklar ben yine diyorum şase harika görüntü güzel morlar rezalettttttt
ulaaaaa.. bak komtanım fandan geliyomuş ..bi de oralara bah....
adminim imparatorum fandan nası gelecek ki o ses.... :? :? :? fanlar zırıltı yapıyolar takırtı yaparmı ki acaba... :?
Yok ya fan sesi olduğunu zannetmiyorum, eğer benim duyduğum seste aynı sesse motorla alakalı bir durumdur. Ama benimki s.bop ayarından sonra geçti.
peki senkron ayarı nasıldır nası yapılır nereye yapılır ?
Senkron ayarı iki karbüratörün birbirleriyle eş zamanlı olarak ve aynı basınçta benzin iletmesi için yapılan ayardır. Karbüratörlere bağlanan senkron cihazı ile yapılır. Benim bildiğim Altan motor ve Emre LTD servisi yapıyor. Ben yaptırdım makinenin sesi değişti ve titreşimi azaldı. iki karbüratör farklı çalışırsa aynı anda ateşlenen silindirler de farklı miktarlarda benzin olur ve bu da hem performans kaybına neden olur hem de titreşim yapar. Bizim motorlarda iki silindir eş zamanlı hareket eder. Yani tek silindiri ikiye bölünmüş hali gibi. O nedenle senkron ayarı önemli.
emrah emanetini dün gönderdim kardeşim...Alıntı:
emrahkucukgirgin Nickli Üyeden Alıntı
Abi çok teşekkür ederim sana mail attım aldım diye... Hala hesap nonu bekliyorum. Çok teşekkür ederim tekrar.... Ne zaman neye ihtiyacın olursa buradayım
evet motorum kalktı ayağa hemde nasıl sebebmi evet hemde ne sebeb çin malı işte ama japonlaştırdık ana yatak ve bilyaları olay bitti bu olay yakında hepinizin başına gelecekkk
merak eden özelden gelsin yazayım hepiniz öpüldünüz ....( sarıkayaların garantisi ali ustanın parça çekmede ki gayreti )