guzel duruyor...
gule gule kullan...
hakkaten kedıler nıye bızım motorlara hayran!!!
desenıze alem hayran dıye :D
Yazdırılabilir Görünüm
guzel duruyor...
gule gule kullan...
hakkaten kedıler nıye bızım motorlara hayran!!!
desenıze alem hayran dıye :D
hocam bunun ikisi mi 90 lira?çok hoş olmuş.ankaradayız ama nasıl yapacaz.yüzü astarını geçmesim sonra?istanbulda nerde yeri bir - iki gün içinde yapılabiyor mu bide?hani yolumuz düşer gelirsek yaptırır döneriz.
güle güle kullan ,çok şık olmuş bencede....
emeğine sağlık yapanında...
ASLINDA NE TÜR DERİ VE HANGİ YAPIŞTIRICININ KULLANILDIĞINI BİLSEK , BİZDE BAŞKA İLLERDE DERİCİ BULUP HALLETTİREBİLİRİZ.
MüzisyenRR , bende cok beğendim . Nası yaptırırız bunu . Arkadaşınla yapmıştınız heralde. Bizde istesek yaparmı ? Yaparsa çantaları nere getirmek lazım ?
bide kadiler için naftalin koyup branda kapatın motora , olmadı Raid'in köpük olan ilaçlarından bir beze sıkıp motorun üstüne koyun . Gelmiyolar bi daa. Ama ben bunu bulana kadar arka koltuğum , deri depo pedim mahvoldu :) delik deşik. Ama bu branda üstüne cıkmaya engel olmuyo brandamı paramparca ettiler şimdide :) uyuz oldular bana heral.
evet bitmiş halde ikisi 90 ytl oda benim hatrıma çünkü çok el alıyormuş uğraştırıyor yani o deriyi pilastik çantanın üzreine sağlamca tutumak hakikaten zor gözlerimle gördüm... deri bildiğiniz deri dinyeper ancak yapıştırıcı özelmiş pürküm adı sanırım deri yapıştırmak içn özel yani eğer bende istiyorum diosan kargoyla gönder kaplatıp yollarım tekrar sana :) evet isteyen arkadaşlar varsa bana ulaşsınlar söküp çantaları bana verin en geç 3-5 günde elinizde yardımcı olayım...
bu arada arkadaşım 25 ytl ye gercek deri elcik yapıyor ben yaptırdım haberiniz ola, gevşeme çıkma derdide yok, çok şık oldu :)
Alıntı:
MüzisyenRR Nickli Üyeden Alıntı
Gene aynı fiyatmı olacak peki dostum, 90 ytl yani ?
evet 90 ytl bu bide imitasyon deri fiyatı gerçek deri kullanılacak olsa çok artıyor masraf yahu bu deriler amma pahalıymış... ama yaptırmayı düşünenlere tavsiye gerçek deriden farkı olmayan imitasyonlar var...
Gerçekten çok güzelde düşünmeden edemiyorum doğrusu, yaptırdıktan sonra deriler zarar görürse o zaman fena işte, motoru yatırdığını yada densizin birinin çizdiğini yırttığını düşünsene, iyi yapıştırıcı kullanıldığı için çantlardan sökülmezde sonra, sökülsede parçaları ve yapıştırıcı kalıp gibi kalır çantalarda, 2 ucu moklu değnek yani puffffff.
bull; senin çantalar acayip zıngırdıyordu. bence sen o çantaları böyle deri kaplatsan seste kesilir, hem o hurdaya dönmüş çantalarında gıcır gıcır olur... amaaan bende kime diyorum. bizim bülent kesin maaşı alır almaz soluğu ya köftecide ya tatlıcıda alıyordur. boğazına harcamaktan böyle şeylere para kalmazki...::)) haksızmıyım .::)))